kostass Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 ja byłbym za piatkiem-sobota-niedziela .Co do miejsca to dla mnie jest obojętne na wszelki wypadek sprawdze miejscówke koło Łodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarMar Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Kostass,ja rok dłużej,choć mało sie udzielałem...A co do kwietnia to też by mi pasowało.Mam nadzieję że nic nagle nie wyskoczy i nie pokrzyżuje planów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostass Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 czyli byłes taka "martwa dusza" :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heros Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Widzę że data pasuje każdemu , tylko miejce trzeba dogadać , kostass liste myślę że zamkamy w lutym ,kazdy się zastanowi ,i miejsce dogadajcie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostass Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 wolałbym zeby ilość osób była wiadoma do końca roku zeby na początku roku zebrać zaliczkę i zarezerwowac miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heros Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Ok kostass - lista do końca roku i miejce też . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 to jeszcze określmy sprzęty 950-1300-1900? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heros Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Moim zdaniem wszystkie MS od 950-do 1900 poj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Ślesin i okolica -dobra lokalizacja i prawie centralnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarMar Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 (edytowane) A jak byście widzieli lokalizację imprezy w Bornem Sulinowie?Ośrodek nad jeziorem,z parkingiem,mozliwość zorganizowania dodatkowych atrakcji,w razie złej pogody można zrobić imprezę pod dachem.No i ja miałbym wreszcie poniżej 200km dojazdu.. :biggrin: Edytowane 6 Listopada 2012 przez MarMar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heros Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Slesin - doba nocegowa od 1 osoby 35 zł pokoje 2,3,4 osobowe z łazienkami ,parking zamknięty ,możliwość grila ,ogniska - co wy na to :excl: :excl: :excl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 MarMar do Ślesina nie masz najdalej, a w Bornem to wszystkim (no większości to 400 i więcej)daleko, choć jak impreza wypali kolejne mogą byc w różnych miejscach, od morza (Kołobrzeg) po góry (Tychy, no kawałek za :) )Brodacz dałem pytanko na priva - który ośrodek bo jest ich kilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostass Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 W wyborze ośrodka bierzcie pod uwagę równiez porę roku . To będzie wiosna przed sezonem wiec na igarszki w wodzie nie ma co liczyc . Woda zimna a sprzęt pewnie jeszcze na ladzie . Więc z miejscówką nad jeziorem nie upierałbym się . Lepiej jak juz to poszukac mijescówki gdzie będą jakies atrakcje w okolicy .A może rejon MRU , od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie zeby go zwiedzić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 coraz bardziej się odsuwamy od środka. Ja bym bardziej się skupił na miejscówce pomiędzy wspomnianym Ślesinem a Łodzią . Może ten Uniejów ? Rejon MRU ciekawy ale położenie może być kłopotliwe dla potencjalnych uczestników zlotu . Ze Śląska ok 450 km w jedną stronę, z woj mazowieckiego pewnie podobnie nie mówiąc o wschodnich kresach. Pewnie wybiegam za dużo do przodu, bo na razie chętnych więcej nie ma a to może niektórych zniechęcić do przyjazdu. Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heros Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Termin maj mi nie pasuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi