_Pablo_ Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 witka MarMar . Na wiosnę koniecznie trzeba coś zorganizować bo już nas jest spora grupka :-) Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heros Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Wybrać jak pisałem dogodne miejsce w Polsce np ośrodek nad jeziorem - uzgodnić date ,MS - Jednosci '' siła ''. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarMar Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Brodacz,nad jeziorem niekoniecznie,bo pewnie tak jak pisał Pyra zrobimy to jakąś wczesna wiosną i z kąpieli i tak nici :) Ważne żeby wybrać miejscówkę gdzie dla wszystkich bedzie jakaś sensowna odległość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heros Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 To masz całkowitą racje - tylko żeby nie było '' z dużej chmury ,mały deszcz'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarMar Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Myslę że coś z tego wyjdzie,tym bardziej że temat już poruszyliśmy na DS-ie,więc troche chętnych na pewno sie uzbiera.A do wiosny jeszcze pewnie kilka XVS dojdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 (edytowane) trzeba będzie zrobić później listę kto by przyjechał i wybierzemy miejsce gdzie każdy będzie miał w miarę blisko. Albo będzie większy zlocik albo zrobimy kameralną wódeczkę. Edytowane 2 Listopada 2012 przez _Pablo_ Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lr1 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 ...wódeczkę?... czy xv 1900 też mogą się wprosić? ;) Cytuj moja pyrkawkazużycie paliwa pyrkawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostass Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Koledzy , mam fajną miejscówkę kolo Łodzi , fajny hotel możliwe atrakcje a i kąpiel mołżiwa połaczona z wyjazdem do cieplych żródeł w Uniejowie .Wpisujcie sie na listę zebym wiedział ile może być osób to zaczne negocjaje cenowe . Proponuję koniec kwietnia od piątku do niedzieli . Uć jest optymalna , wszyscy będą mieli prawie jednakowo daleko :-)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Ir1 tez pytanie :D przyjedz to oblukamy Twojego "potfura" może trzeba sie będzie przesiasc na cos większego. Kostas a gdzie ta lista jest ? Wpisuj mnie tam :-) Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarMar Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Kostass -najpierw zróbmy listę ,a co do miejscowek to może jeszcze będą jakieś propozycje .Myślę że Uniejow to nie tylko dla mnie daleko .Może coś inni podrzucą ?Ja też mogę się rozejrzec,trochę ladnych terenow też tu jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heros Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Moim zdaniem wszystkie MS - bez względu na poj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 kostass do łodzi to wszystkim daleko :laugh:na spokojnie, może jednak zaczniemy od mapy uzytkowników , wtedy wyjdzie nam środek - nie koniecznie w centralnej Polsce :biggrin: Rici z Niemiec i tak ma wszędzie dalekoWarto też określić czas - ile dni i standard ośrodka :biggrin:termin faktycznie gdzieś kwiecień/maj uzależnimy od Kujawiaka- na przełomie roku będzie wiedział jak pływa. W kwietniu to wszędzie będzie luz a i w maju 2,3 niedziela pwinny być wolne.temat mapy poruszyłem na YDS -ale bez echaKtoś wie ja załozyć mapę np w goglach aby każdy mógł dodać swoją lokalizację ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heros Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 pyra jak się zmęczysz jazdą pakujesz moto w pociąg :laugh: :laugh: :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 W Polsce nie ma takiego miejsca co bym sie zmęczył jazdą :biggrin: (chyba że przez centra dużych miast )dziś tak mogę napisać , lecz na początku sezonu nie było tak pięknie :blush: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostass Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 MarMar M-Sisacy są praktycznie z calej Polski . Możan zrobic mapę i zrobić listę chętnych . Jak będzie widomo ilu nas będzie wtedy ustali rejon gdzie zrobimy zlot i kiedy . Wydaje mi się ze warto zrobić zlot otwarty czyli MS i przyjaciele wtedy przy większej ilości osób negocjacje będą efektywniejsze.Mamy jeszcze chwilę czasu na zastanowinie. Lista chetnych na zlot1.Kostass2.Królik dopisujcie sie i kopiujcie liste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi