Tuzmen Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Za 30 min jadę do Kielc, ktoś się łapie? :biggrin:życzę udanego łikenda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milena Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Ustalajmy jakieś konkrety dziś, bo trezba ten weekend jakoś zaplanować tzn. troche czasu muszę poświęcić rodzinie i wolałbym wiedzieć coś wczesniej, aby nie wyszło także z rodziną umówię się na np. sobote a tu jakaś jazda wyjdzie z kolegami z forum. Także apeluje, aby konkretyzować plany co do weekendu jeszcze dziś. Pozdrawiam No to planujmy!Jak rozumiem sobota wchodzi w grę. Nie chcemy jechać daleko. Kamieńczyk, Brok, Zegrze??Jakieś sugestie? Kto jest chętny? I kiedy (rano czy raczej wieczorkiem? I czy tylko z "kolegami z forum" jeździcie?? :biggrin: Załatwmy coś dziś - bo pięknie nam się wątek rozrasta a pojeździć się nie udaje! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baders Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Jak by nie przyszedl deszcz dzis wieczorkiem do ktorego sie zblizamy to bym cos chetnie polatal. A wątek jutro tez sledze choc nie wiem czy mi sie uda napewno. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 ktos sie umawial na dzis ? bo ja chetnie posmigam ale przyznam szczerze ze pogubilem sie w tym watku i ciezko jakies konkrety znalezc :biggrin: jesli tak dajcie znac chetnie posmigam w grupie :crossy: pzdrR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitbull200 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 (edytowane) To jedziemy dzisiaj czy nie?Żeby z 5 osób było :biggrin: 1.pitbull Edytowane 25 Lipca 2008 przez pitbull200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Jestem za odległością około 100 km od Wawy w jedną stronę, ale nie blokuję się na wiecej. Przy takiej odległości to myślę że można wyjechac około południa. Gdzie nie wiem, ale wolałbym jakąś dobrą trasą.Niech ktoś rzuci jakas propozycję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 ja juz posmigalem... przemoczony do suchej nitki :icon_mrgreen:wyczyscilem moto wiec wstrzymam sie juz do jutrzejszej pieknej pogody :wink: więc chętni na jutro (spotkanie proponuję o 13 pod torwarem na dużym parkingu po lewej stronie patrząc w stronę legii kierunek - zaproponujcie mi ostatnio brak pomyslow) 1. banka (jesli cos sie zmieni dam znac!!) pzdrR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitbull200 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 To ja lecę się przejechać, a co do jutro możemy wymyślić na miejscu, tylko żeby ktoś znał drogę :icon_mrgreen: Jutro 13:00 Torwar1.banka2.pitbull3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 jutro o 13 TORWAR: 1. banka2. pitbull3. benek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 ja Giżycko jutro, więc odpadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IT_ Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 jak bedzie dobra pogoda to tez bym sie przejechal :icon_mrgreen: moze ktos ma pomysl na fajna traske? jutro o 13 TORWAR: 1. banka2. pitbull3. benek4. IT5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milena Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 jutro o 13 TORWAR: 1. banka2. pitbull3. benek4. IT5. milena6. mam nadzieję że za wami nadążę :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitbull200 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Najwyżej zostawisz moto i pojedziesz ze mną :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milena Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Taka propozycja.... a ja nie mogę skorzystać :P Pojawiła się okazja nieco dłuższej traski... a zatem nie będę was spowalniać (Tym razem :P ) Miłego latania!Do zobaczenia następnym razem :D (mam nadzieję, że niedługo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbikepit Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 ja jestem w pracy wiec 13 czy okolice to nie ma mowy dla tego mam pytanko czy ktos bedzie smigal w okolicach piaseczna i okolic w godzinach po poludniowych, np nie wiem ok 17-ej ? pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi