Tuzmen Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 a o jakie wyścigi chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HooLooVoo Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 wydaje mi się że chodzi o te "Wyścigi" na Służewcu w Warszawie (tam gdzie motobazar był. Niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę bo inaczej stawię się właśnie tam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbikepit Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 wydaje mi się że chodzi o te "Wyścigi" na Służewcu w Warszawie (tam gdzie motobazar był. Niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę bo inaczej stawię się właśnie tam :D dokładnie o te same mi chodzi, tam zjezdzajac z pulawskiej jest sporo miejsca mozna zaparkowac sobie spora ekipa i skoczyc w miedzy czasie na stacje po hod doga :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Właśnie o tą stacje mi "chodzi" przy KFC. Bardzo bym chciał Was poznać ale wcześniej niż na 19 nie dojadę. Jak jest grupa chętnych żeby wcześniej to spoko. Ze mną polatacie innym razem :D Można próbować się na weekend umówić żeby zrobić jakąś ciekawą traskę po Mazowszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pagi Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 ok pasuje, to o ktorej sie umawiamy? na 7 mam do roboty takze tez wolalbym zebysmy za pozno nie latali no ale dostouje sie, piszcie :icon_rolleyes: tak jak pisalem mi weekend odpada :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubyWWA Opublikowano 22 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Widźe ze temat sie rozwinął :icon_rolleyes: mi w czwartek pasuje, tylko muszę odebrać sprzęcik od mechanika... mam nadzieje ze sie wyrobi :icon_mrgreen: jeżeli da rade to byłbym na wyścigach ok 19 :icon_mrgreen: oczywiście jak pogoda będzie dopisywać, ponieważ dopiero zbieram sie ma wymianę gum bo są już skatowane i troszkę sie nie trzymają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GENUA Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Witam wszystkich Chętnie poznam nowych ludzi :flesje: Jeżeli tylko pogoda dopisze to jestem o 19 na tej stacjiPozdrawiam GENUA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbikepit Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 wiec trzeba zrobic jakies ustalenia ;) kto moze byc na 17 czy 17:30., a kto na 19 ??? jutro bandziory robia wypad nad zegrze i nie wiem co mam robic w koncu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Ja najwsześniej 19. Mogę podac do siebie numer tel. jak ktoś zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 To konkretnie: CZWARTEK 24.07 o godzinie: 19.00 Miejsce: Stacja "Statoil" - ta z KFC (obok wyscigow,przy Pulawskiej) Do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milena Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 CZWARTEK 24.07 o godzinie: 19.00Miejsce: Stacja "Statoil" - ta z KFC Jak pogoda dopisze - też się stawię :icon_twisted: Do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbikepit Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 CZWARTEK 24.07 o godzinie: 19.00Miejsce: Stacja "Statoil" - ta z KFCJak pogoda dopisze - też się stawię :icon_twisted: Do zobaczenia. ja dam znac jutro, ale raczej o 17-ej dolacze sie do chlopakow w piasecznie i polece z nimi nad zegrze, tam dojada jeszcze inni , chyba ze bym sie nie wyrobil tam to podskocze na 19-a Ps: jak ma byc wiecej osob to chyba parking na wyscigach lepszy od tej stacji , spokojniej zeby sie ugadac co dalej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubyWWA Opublikowano 23 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Kurde dzwoniłem do mechanika i moja maszynka będzie gotowa dopiero w poniedziałek :)(( Wiec niestety będę zmuszony w innym terminie was poznać :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pagi Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 melduje sie na 19 :) o ile nie bedzie padalo, do zobaczenia :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Jak dam radę na 19 to będę. Jeśli nie to innym razem pośmigamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi