Kojot Rider Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Tak poprostu bez określonej pojemności i typu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfazimotor Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Za niewielkie pieniadze mozesz kupic wolge gaz-24. Pojemnosc 2.4, typ sedan. Mozna dolozyc LPG i jezdzisz niedrogo i jak na te roczniki w miare bezawaryjnie. Super maszyna. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Za niewielkie pieniadze mozesz kupic ...Czy to znaczy to samo co rozsądne pieniądze? :) A ile tych rozsądnych pieniędzy masz na zbyciu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Mam Rower firmy Giant rocznik 1995, przebieg coś około 5000 km, pojemność 0 cc :) Stan określam na dobry +. Garażowany. Wymaga przeglądu. Kolor ciemny fiolet. Bezwypadkowy :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petro Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Sprzedam ciekawą WSKę za rozsądne pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojot Rider Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Panowie to nie żarty :) Na moto mysle przeznaczyć koło 7 kafli ale jak sie trafi coś okazyjnego to moge wydać i 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petro Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Bierz wske, spuszczę do 6 kpln ehh niech stracę :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojot Rider Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 (edytowane) eee skindzialać bandyci :biggrin: Klaudiusz komu ty chcesz to wcisnąć pewnie licznik już nie raz kręcony Edytowane 1 Lipca 2008 przez Kojot Rider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 eee skindzialać bandyci :P Klaudiusz komu ty chcesz to wcisnąć pewnie licznik już nie raz kręconyA gdzie pisałem że ma licznik?! :) p.s. osprzęt SHIMANO, zapomniałem dodac :P Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalim1 Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 sprzedam exc 125 98 za 6000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysze Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Witam mam do sprzedania TM125 2003 r. po wymianie zawieszenia na ohlins przod i tyl i husqvarne te 510 2005r. wersja 100 z kolami supermoto i kostka. TM 1600 funtow a huska 18.000 zl.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamaha535 Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Ja mam do sprzedania Derbi Senda SM 70/50. 2002 rok, przebieg około 11900. Cena 4300 do negocjacji. Więcej na gg: 1884072 lub na kom: 694107841 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Ja sprzedaję wszystkie swoje moto może coś wybierzesz :icon_evil: http://otomoto.pl/honda-vfr-800-v-tec-M804048.html http://otomoto.pl/kawasaki-z-750-s-M804076.html http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M877442 Do wyboru do koloru ;) :bigrazz: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torturro Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 jak w temacie: proponuje obuwie calorocne, pantofle skorpopodobne. do kostki . trzewiki. Cena to 98pln.Wydaje sie rozsadna. W razie zainteresowania prosze o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 źle zapodałeś temat. proponuję wieczór z adresami typu mobile.de i motoscout24. Albo daletj, typu moto.it Na pewno jakieś natchnienie znajdziesz. Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi