juhas Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 (edytowane) niestety na wcisnietym sprzegle przy wylaczonym silniku ale na biegu nie da sie pchnac maszyny...kolega powyzej mowi ze mogly sie skleic tarcze....a jesli tak sie stalo - to co dalej?grzebac samemu?Pobujaj się trochę przód, tył przy wciśniętym sprzęgle i puści. U mnie też zdarza się cos takiego po dłuższym postoju. Edytowane 2 Lipca 2008 przez juhas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachuer5 Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 (edytowane) Mi się sprzęgło skleiło po 2 dniach postoju. Moto było na biegu, włączyłem zapłon, sprzęgło, i pale, moto w ściane łupło(mam dobry aku) i po krzyku...Potem było już dobrze... Edytowane 2 Lipca 2008 przez jachuer5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reddrako Opublikowano 2 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 no dobrze ale jesli to nie sklejone sprzeglo to bujajac go na sile nie spieprze nic...?:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juhas Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 no dobrze ale jesli to nie sklejone sprzeglo to bujajac go na sile nie spieprze nic...?:/Raczej nie, ale siły tam wkładać dużej nie trzeba. Siadasz na siodło, wbijasz bieg, wciskasz sprzęgło i nogami się odpychasz przód – tył. Mi zawsze ustępuje po max 5 razach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aponte Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 niestety na wcisnietym sprzegle przy wylaczonym silniku ale na biegu nie da sie pchnac maszyny...kolega powyzej mowi ze mogly sie skleic tarcze....a jesli tak sie stalo - to co dalej?grzebac samemu?Zapal go na popych na 2 biegu i troszkę się pobujj może pomoże. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reddrako Opublikowano 8 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 To jednak sklejone tarcze sprzegla.Trzasnelo klasnelo i odblokowane:)Dziekuje bardzo wszystkim za pomoc!:)Temat chyba mozna zamknac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi