NiceTree Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 ok dzieki:) poszukam tego magury, a jesli nie to kupie ten LHM bo w najblizszych dniach bede w serwisie citroena;) a nie wiesz moze jak odpowietrzyc to sprzeglo???pozdroTeoretycznie powinieneś kupić zestawik do odpowietrzania magury (strzykawka, i wężyki do podpięcia tego do wysprzęglika) - i wtedy odpowietrzanie jest banalnie proste i szybkie, ale ja odpowietrzałem lejąc płyn od góry i naciskając klamkę, widać wtedy jak pęcherze powietrza wydostają się z układu, jak wleci prawie cały płyn ze zbiorniczka to dolewasz, dopóki sprzęgło nie zacznie działać prawidłowo. Nie jest to sposób w jaki powinno się odpowietrzać, ponadto jest to czasochłonne bo trzeba kilkaset razy nacisnąć klamkę i kilka razu dolać płynu ale w moim przypadku działało i nie potrzebowałem narzędzi. Odpowietrzałem w ten sposób sprzęgło kilkanaście razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi