Aśka Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 (edytowane) Osoby odpowiedzialne za domki: 1. Igor (cały domek)2. Tatakis + 2/3 (cały domek)3. ABG (cały domek) - skład jeszcze się ustala4. Klaudiusz DOMEK BANDYTÓW (cały domek) - Rebel, Gumbej, Rafał5. Belgu + 3 (caly domek)6. Lime + 7 (2 domki)7. cezsek + 3 (cały domek)8. Jeżyk + 1 (cały domek)9. Michalkaczmar. (caly domek)10.Aśka (cały domek)11. Peterek (cały domek)12. MYCIOR (cały domek)13. Greedo + rad3k (cały domek)14. Pierwoszow + marcysiek (cały domek)15. Xylena+Xylo (cały domek)16. Tita (cały domek)17.Joaśka + wąż ( cały domek)18. Astarte i Miklas (cały domek)19. Gineczka (cały domek)20. Jokoko i Rybson13 + Selvin + 1(cały domek)21. MARO + żonka ( cały domek)22. Kosiny + Hamiry ( cały domek)23. Prezes Bugs ( cały domek )24. SWIRURADOM + połowa, niekoniecznie druga + Basefect + 1 /ewentualnie ktoś/ (cały domek) 25. Sławek + żona +.... (cały domek) Pojedyncze osoby poszukujące kompana/noclegu 1. Mariani2.EnduroMax3. marcpol (nie na 100%)4. Marla Pojedyncze osoby posiadające własny "domek" 1. jurjuszi2. Bartasarte3. zappa4. Sadek flesje.gifPojedyncze osoby poszukujace apartamentu1.Waldi Śpiąca byłam :icon_mrgreen: Macie ostatnia listę Majkel-Astarte odpowiedziała Ci na Twoje pytanie Edytowane 26 Sierpnia 2008 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRSławek Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Dzięki za uwzglednienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zesz kur.... niestety Borki mnie w tym roku omina bo moj wspanialy brat postanowil wziac slub aaa co za koles i akurat w ten weekend sobie wybral:((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 To nie idz na slub :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zesz kur.... niestety Borki mnie w tym roku omina bo moj wspanialy brat postanowil wziac slub aaa co za koles i akurat w ten weekend sobie wybral:(((No co za $@%#&^@*&*@^#^%#^ p.s. Może on nie wie że wcale nie trzeba sie żenić żeby podupcyć :biggrin: :cool: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Pokombinuje moze dojade w sobote, nie pojde na wesele tylko smigne prosto po slubie na zlocik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Pokombinuje moze dojade w sobote, nie pojde na wesele tylko smigne prosto po slubie na zlocik:)Zlot jest dla ciebie ważniejszy od ślubu brata... :icon_biggrin: . Niektórzy to mają poprzestawiane prioprytety :icon_eek: . Chyba, że to jest twój kuzyn... nigdy nie przyzwyczaję się do tych idiotycznych braci i sióstr ciotecznych i wujecznych :biggrin: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 (edytowane) Osoby odpowiedzialne za domki: 1. Igor (cały domek)2. Tatakis + 2/3 (cały domek)3. ABG (cały domek) - skład jeszcze się ustala4. Klaudiusz DOMEK BANDYTÓW (cały domek) - Rebel, Gumbej, Rafał5. Belgu + 3 (caly domek)6. Lime + 7 (2 domki)7. cezsek + 3 (cały domek)8. Jeżyk + 1 (cały domek)9. Michalkaczmar. (caly domek)10.Aśka (cały domek)11. Peterek (cały domek)12. MYCIOR (cały domek)13. Greedo + rad3k (cały domek)14. Pierwoszow + marcysiek (cały domek)15. Xylena+Xylo (cały domek)16. Tita (cały domek)17.Joaśka + wąż ( cały domek)18. Astarte i Miklas (cały domek)19. Gineczka (cały domek)20. Jokoko i Rybson13 + Selvin + 1(cały domek)21. MARO + żonka ( cały domek)22. Kosiny + Hamiry ( cały domek)23. Prezes Bugs ( cały domek )24. SWIRURADOM + połowa, niekoniecznie druga + Basefect + 1 /ewentualnie ktoś/ (cały domek) 25. Sławek + żona +.... (cały domek)26. majkelpl = ... + .... ( caly domek ) moze byc miejsce dla Marli No to juz dopisalem sie !!! Edytowane 26 Sierpnia 2008 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zlot jest dla ciebie ważniejszy od ślubu brata... :) . Niektórzy to mają poprzestawiane prioprytety :clap: . Chyba, że to jest twój kuzyn... nigdy nie przyzwyczaję się do tych idiotycznych braci i sióstr ciotecznych i wujecznych :D . Stryjeczny brat - slub slubem, ale na weselu byc nie musze. Byc moze dla mnie fajniejszy bedzie zlot niz wesele - nie lubie wesel! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Byc moze dla mnie fajniejszy bedzie zlot niz wesele - nie lubie wesel! Bo tańczyć nie umiesz hyhy :) :D :clap: Chetnie za Ciebie pojde :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Bo tańczyć nie umiesz hyhy :) :D :clap: Chetnie za Ciebie pojde :DZwalniasz miejsce w domku? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Bo tańczyć nie umiesz hyhy :) :biggrin: :biggrin: Chetnie za Ciebie pojde :icon_mrgreen: Tancerzem jestem calkiem niezlym - mama mi zawsze powtarzala ze nie zle baluje:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Tancerzem jestem calkiem niezlym - mama mi zawsze powtarzala ze nie zle baluje:)) Wiesz ......... co innego dobrze tanczyc a co innego niezle balowac :biggrin: :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Tancerzem jestem calkiem niezlym - mama mi zawsze powtarzala ze nie zle baluje:))Wiesz ................. dla naszych Matek jesteśmy najprzystoniejsi, najlepiej tańczymy i w ogóle OH i AH :biggrin: Potem życie wszystko weryfikuje :clap: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Wiesz ................. dla naszych Matek jesteśmy .......... i w ogóle OH i AHKlaudio... to jest juz kazirodztwo :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi