rebel Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Domek Banditów mnie się podobuje :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Aktualna lista, bo mundry Waldi oczywiście musiał wklejić tą z przed kilkunastu Postów :) Osoby odpowiedzialne za domki:1. Igor (cały domek)2. Tatakis + 2/3 (cały domek)3. ABG (cały domek) - skład jeszcze się ustala4. Klaudiusz DOMEK BANDYTÓW (cały domek) - Rebel, Gumbej5. Belgu + 3 (caly domek)6. Lime + 7 (2 domki)7. cezsek + 3 (cały domek)8. Jeżyk + 1 (cały domek)9. Michalkaczmar. (caly domek)10.Aśka (cały domek)11. Peterek (cały domek)12. MYCIOR (cały domek)13. Greedo + rad3k (cały domek)14. Pierwoszow (cały domek)15. Xylena+Xylo (cały domek)16. Tita (cały domek)17.Joaśka + wąż ( cały domek)18. Astarte i Miklas (cały domek)19. Gineczka (cały domek)20. Jokoko i Rybson13 + Selvin + 1(cały domek)21. MARO + żonka ( cały domek)Pojedyncze osoby poszukujące kompana/noclegu1. Mariani2.EnduroMax3. wr0na Pojedyncze osoby posiadające własny "domek"1. jurjuszi2. Bartasarte3. zappa4. Sadek flesje.gif Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 I dzięki temu znowu gdzieś przepadł... :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 (edytowane) Waldi... nie jedziesz do Borek??Klaudio... dogadaj sie co do rezerwacji z Joaska bo Ty chciales 5 domkow przeciez... Edytowane 19 Lipca 2008 przez Belgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Waldi... nie jedziesz do Borek?? zobacze czy bede mial mozliwosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Klaudio... dogadaj sie co do rezerwacji z Joaska bo Ty chciales 5 domkow przeciez...No ale chyba EKG juz ma gdzie spac więc nie wiem czy potrzebne, zapytam sie :icon_rolleyes: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Przydałoby się borkowy supersam uprzedzić o konieczności zwiększenia zapasów alkoholu w tym okresie (pewnie już zacierają ręce na myśl o bandzie motocyklowych żłopów) no i przede wszystkim miejscową restaurację żeby kobiecina nie musiała latać co 10 min po kolejne jajka i salami do sklepu :bigrazz: Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 no i przede wszystkim miejscową restaurację żeby kobiecina nie musiała latać co 10 min po kolejne jajka i salami do sklepu wink.gif To przede wszystkim :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Z zaopatrzeniem sklepu nie bylo problemu, byly 2 i towaru nie zabraklo. Najwyzej trzeba bedzie pic to co maja na stanie.A w dzien mozna kupic cos w Tomaszowie.Czy ktos juz myslal nad trasa wycieczkowa w sobote ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Michał .................... ja najwyżej zrobie sobie wycieczke do Sklepu po Piwko lub na Rybke ..... i piwko ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 ... na Rybke ..... i piwko ;)I tego będziemy się trzymać ;) .pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 wycieczke...hmmm, jak rok temu ludziska jechali na wycieczke to ja ledwo sie spac polozylem. zobaczymy czy tego roku tez bedzie tak wesolo ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 I ja również się piszę!!!KLAUDIUSZ proszę wciągnąć mnie na listę!!!POZDRAWIAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 I ja również się piszę!!!KLAUDIUSZ proszę wciągnąć mnie na listę!!!POZDRAWIAM!!! Sam się wciągnij na listę. Nie potrafisz Przemysławie?Możesz nawet dołączyć do naszego domku bo mamy wolne miejsce. :biggrin: Pozdrawiam --- Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 I ja również się piszę!!!KLAUDIUSZ proszę wciągnąć mnie na listę!!!POZDRAWIAM!!!Do domku czy w ogóle? :icon_question: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi