piter 1600 Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Kolega ma takie w Hondzie i po małym szlifie przetarły się na wylot. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Tatuś, te sakwy są ze skóry, miałem je w ręku. No tak, jak nie pomacasz to nie sprawdzisz :) A nie bylo przypadkiem tak ze: towar macany nalezy do macanta ??? :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 No tak, jak nie pomacasz to nie sprawdzisz :rolleyes: A nie bylo przypadkiem tak ze: towar macany nalezy do macanta ??? :icon_biggrin:Wydaje ci się, że jesteś dowcipny?Masz rację. Wydaje ci się... Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz9139 Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Kolega ma takie w Hondzie i po małym szlifie przetarły się na wylot. Witam. Mam takie sakwy bo pojemne (27l-jedna) i tez mialem szlif i o dziwo nie przetarly sie, slady oczywiscie sä - ale bez przesady. Moim zdaniem sztywna sköra na sakwy - to nic zlego, a wrecz przeciwnie (widzialem takie, co wiszä jak flaki!). A cena dla niedowiarköw w Louis`ie to 69,95 €, a miesiäc temu w ofercie za 49,95€. Co do ubioru moto - to w Polsce jest drogo. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 (edytowane) Witam. Mam takie sakwy bo pojemne (27l-jedna) i tez mialem szlif i o dziwo nie przetarly sie, slady oczywiscie sä - ale bez przesady. Dokladnie tak jest.Sam to potwierdzam a glupie, jak zwykle, uwagi kolegi cezsek sa mocno nie na miejscu w tym dziale ...Co innego u jego kolegow :banghead: Tez mam takie sakwy, swiekowane z grubej skory, usztywnione i bardzo, bardzo pakowne.Po przewroceniu motocykla lekko sie przytarly, ale to wszystko, wiec ..... za 200 stowki tez mozna nabyc przyzwoity towar Edytowane 13 Lipca 2008 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 glupie, jak zwykle, uwagi kolegi cezsek sa mocno nie na miejscu w tym dziale ...Jak zwykle błyskotliwie... Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Jak zwykle błyskotliwie... w przeciwienstwie do innych :wink: ale ............. o sakwach byla mowa a nie osobistych zaletach uzytkownikow forum, wiec :wink: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 o sakwach byla mowa a nie osobistych zaletach uzytkownikow forumW sumie masz rację... w twoim wypadku i dwa słowa byłoby zbyt wiele... Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuTo Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 (edytowane) majkel, cezek !!!!!!!!!! jak chcecie sobie powrzucać, to sobie swoj wątek załóżcie :) BTW znalazłem swoją maszynę :icon_mrgreen:))) nie zgadniecie co ;) dla podpowiedzi dodam, że jest z UK i majkelpl jest wykluczony z konkursu ;) wiem, wiem, jest to zupełnie coś innego niż myslałem, ale... co mi tam, raz się żyję Zawsze wychodziłem z założenia, że lepiej kupić coś od użytkownika niż od handlarza :biggrin: PS Chce ktoś kupić moją sevenkę??? stosowne ogłoszenie w stosownym dziale ;) http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=101620 Edytowane 14 Lipca 2008 przez LuTo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 LuTo, skoro się wygadałeś, że to Drag, to puść farbę jaki. Rozumiem, że 1100. Majkelowi nie powiemy. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Majkelpl swojego draga już sprzedał więc po temacie. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuTo Opublikowano 15 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 to puść farbę jaki. znacie tego LINK ?????? jescze tekiego cuda chyba musze poszukać: http://polskajazda.pl/Motocykle/Yamaha/XVS...ar,Classic/9044 czy właściciel tego wózka jest tu na forum???? Gdzie można to kupić???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 znacie tegoLINK??????jescze tekiego cuda chyba musze poszukać:http://polskajazda.pl/Motocykle/Yamaha/XVS...ar,Classic/9044czy właściciel tego wózka jest tu na forum???? Gdzie można to kupić????He, he, jajcarz z Ciebie LuTo. Tej pani ze zdjęcia nr 7 nie znam, to chyba mrzenie Majkela. :P A teraz na serio. Odpuść sobie 650, jak to ma być Drag to celuj w 1100. A co do przyczepki to mam mieszane uczucia, w związku z tym jednym kółkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 [...]to chyba mrzenie Majkela. :cool: Raczej .... bylo, minelo .... :banghead: Stara milosc nie rdzewieje ;) A co do przyczepki .... DS 650 + dwie osoby + bagaz + przyczepka .......... hmmmmmmm ..... cienko to widze :lapad: Ładnie wyglada, ale chyba nie zda egzaminu z jednym kolkiem Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuTo Opublikowano 15 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 He, he, jajcarz z Ciebie LuTo. ze mnie ?? :rolleyes: Tej pani ze zdjęcia nr 7 nie znam, to chyba mrzenie Majkela. :cool: mogłaby być jego córką........ ;) Odpuść sobie 650, jak to ma być Drag to celuj w 1100. wiesz co, wahałem się długo, ale słowo się rzekło, a u mnie ono droższe pieniędzy :buttrock: przemyślałem tę decyzję. Ja i tak nie śmigam generalnie szybciej niż 120-130, a i to w porywach. a jak z Szanowną jade to jak 100 przekraczam to się na mnie dże :evil: Tak więc na razie majkelowy sprzet mi wystarczy. dużym, niezaprzeczalnym + tego wyboru jest to, że: - sprzet jest kompletnie ubrany i nie będzie (tak mi się pewnie wydaje) trzeba w niego inwestować- sprzet jest wiadomego pochodzenia- cena jest przyzwoita pohasam trochę, a potem pewnie puszcze go w dobre ręce. Coś czuję że jak już sie przesiądę to na jakiegoś pótoraka, a na to to muszę trochę kasy poodkładać.......... a na razie czytam wątek o dragach.......... jestem na 70 stronie...... jeszcze jakieś 90......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi