przemek96 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Jeśli już mowa o zlotach to w ten weekend jest zlot w Turawie organizowany przez OKMD :icon_twisted: Więcej informacji : http://www.okmd.net/informacje.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 cena za inne motocykle powala, 50 pln za wjazd, ale w sumie rozumiem, bo to nie ma być zlot ogólny, tylko zabytków :-) pozdrawiam i zyczę miłej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@wa Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Ja będę na pewno. Motocykl już spakowany:icon_biggrin: Cena faktycznie nie jest mała,ale tak jak zauważył Piotrek to zlot zabytków. Niestety nawet cena nie odstrasza ludzi,dla których najważniejsze to całonocne Pałowanie motocykla :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajorkaGPZ Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 A wiecie czy da sie tam wejsc bez moto? Bo chcialam sobie podjechac na pare godzin, zobaczyc co ciekawego sie dzieje, no ale za 50zl to raczej mi sie nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@wa Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Rok temu za wejście z buta niewiasty nic nie płaciły,a faceci po 10zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junak24 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Ja byłem już tam dzisiaj ale musiałem wracać bo jutro do pracy. Wejście bez motocykla 15zł. ja wjechałem motocyklem z żoną to nas wyniosło 65zł i tylko znaczek do tego dostałem-to trochę lipa!Ale jutro znowu tam jadę bo dość dużo motocykli i ciekawych a wstęp zapłacony więc muszę wykorzystać.Pozdrawiam Do zobaczenia na trasie. Darek drag star 1100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz S. Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Ja byłem już tam dzisiaj ale musiałem wracać bo jutro do pracy. Wejście bez motocykla 15zł. ja wjechałem motocyklem z żoną to nas wyniosło 65zł i tylko znaczek do tego dostałem-to trochę lipa!Ale jutro znowu tam jadę bo dość dużo motocykli i ciekawych a wstęp zapłacony więc muszę wykorzystać.Pozdrawiam Do zobaczenia na trasie. Darek drag star 1100 Ja chciałem się wybrać dziś wieczorem,zobaczyć co się dzieje. Ale za 15 zł. (bo nie będę nocować) to se chyba odpuszczę. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Yo! Moi rodzice tam tez byli i mowili, ze zlot udany :).Generalnie Turawa i Jezioro Turawskie to fantastyczna okolica do imprezowania :P. Juz tm dwa zloty mielismy - slaska (rybnicka) ekipa :P. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekk Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Ja byłem dwa dni i stwierdzam, że imprezka super! Pozdrowienia dla chłopaków z Zabrza i okolic ! :icon_exclaim: Dzięki za imprezkę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi