rafael Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 A co myslicie o kawie ER 5?Kup F-ke z owiewką albo GS 500F do turystyki te moto bedą dobre i naprawde masz większe szanse opanować to moto w groznej sytuacji...dobra dość tego nasmiewania bo w tym temacie same kpiny :evil: ( choć większość z nich to dobre rady) temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkolas Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 er 5 nie jest ani nie byl dostepny w wersji f, ale załozenie owiewki nie stanowi wiekszego problemu(cos sie dopasuje:D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 er 5 nie jest ani nie byl dostepny w wersji f, ale załozenie owiewki nie stanowi wiekszego problemu(cos sie dopasuje:D)pomyliło mi się z ER 6F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 (edytowane) Jak myślicie czy jak nakleję na baku wueski jakąś porządną naklejkę "turbo" albo coś w ten styl to będzie bardziej jak SS600 i o ile wzrośnie moc? Proszę o opinię fachowców. pozdrawiam Ja bym do tego dołozył puszke pod redbulu przylepioną taśmą izolazcyjną pod siedzieniem :evil: Wtedy całkiem całkiem dawało by rade. Edytowane 26 Czerwca 2008 przez Kamsel motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 tak czytam i czytam i dochodze do wniosku że (sorki) ale połowa z formumowiczów to kretyni "nie kupuj 600 bo sie zabijesz...." ble ble ble ja po kursie oblatywałem f4 i vfr750 i żyję. jeżeli chłopak chce coś co wygląda to niech se kupi, chce się lansować to niech się lansuje.....wiem że SS600 ma moc ale ryzyko zaczyna się od ok 9 tys (kop) a poniżej można latać swobodnie. można wszystko ale z głową.... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Szukam motocykla o pojemnosci 600 cm3. Będzie to moj pierwszy motocykl, Gratuluje pomyslu :icon_twisted: Dotychczas jezdzilem 125, 600 nigdy Moze zostan przy 125. 500 w 2 cyl. to gorna granica ja po kursie oblatywałem f4 i vfr750 i żyję. Czekaj jezdziles czy przemieszczales sie z A do B ? Bo jest mala roznica, he, he. Moze mamy tez rozbiezne pojecia o jezdzie. Ja przynyjmniej przemieszczalem sie z A do B. idac byles duuuuuuuuuuuzo lepszy :icon_mrgreen: jeżeli chłopak chce coś co wygląda to niech se kupi, chce się lansować to niech się lansuje..... Tu masz racje, zrobi co zechce. Niech zostawi rodzinie tylko swoj login ( coby napisali gdyby on juz nie mogl ) wiem że SS600 ma moc ale ryzyko zaczyna się od ok 9 tys (kop) a poniżej można latać swobodnie. można wszystko ale z głową.... Przy jakim motocyklu, przy jakiej nawierzchnie, przy jakiej pogodzie o umiejetnosciach ( i panice ) nie wspomne ) :) <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konował Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 A to nie jest kolejna prowokacja przypadkiem, no bo takich glopich tematow na forum jest juz kilka moglby gosc poczytac jakby sie czegos chcial dowiedziec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 witam,jakis małolat zarzucił temat i teraz sie smieje co inni wypisuja,ja to bym proponował nie pisanie w takich tematach w ogóle,moze jakby nikt sie nie odzywał to takie głupie tematy by znikły z forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi