the69x Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Było super, wielki dzięki dla organizatorów za zlot :biggrin: ;) . Niestety w sobotę musiałem po paradzie zebrać się do domu :biggrin: Kilka fotek http://the69x.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maderick Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Było super, wielki dzięki dla organizatorów za zlot :biggrin: ;) . Niestety w sobotę musiałem po paradzie zebrać się do domu :biggrin: Kilka fotek http://the69x.pl/ oj żałuj kolego bo działo się działo pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the69x Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 oj żałuj kolego bo działo się działo pozdro Żałuje, ale niestety musiałem odwieźć kumpla (jak się później okazało, nie musiał wcale wracać :icon_biggrin: ), a wracać mi się już nie chciało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 hej :buttrock: I jak sie podobalo? :banghead: Wjechalo ponad 800 maszyn :banghead: Miejmy nadzieje, ze za rok bedzie jeszcze wiecej, buzki :*:*:* Co tu dużo pisać, było super:) A jeśli impreza dalej będzie się tak szybko rozwijać , to za rok namioty na drzewach trzeba będzie rozstawiać;p Dzisiaj porównywałem zdjecie z tego zlotu a w 2004... <masakra> :buttrock: Dla mnie jest tylko jedno ale... w poprzednich latach gastronomia była o wiele lepsza (nie piszę o jedzeniu w cenie wjazdu:) )... żeby nie bylo lodówek na napoje :notworthy: Pozdrodawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DodexDR800 Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Odjechany zlot!!! My dotarliśmy na 15.30 w sobotę i sporo czasu szukaliśmy miejsca. Wszędzie pełno maszyn i namiotów! Ale super atmosferka była i sporo się działo. Jedyny mały minusik to kolejki po żarełko. Ale w kolejce też można było miło pogadać. Komitet kolejkowy działał doskonale.Zawody w zakopywaniu motocykli były niesamowite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarrider Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 lodówka na napoje to raz, ale jaka kolejka za browarem byla to hoho panom nalewającym troszkę to wolno szło, a w sumie ludzi było dużo więc za rok trzeba 2 budki po 3 krany na browara postawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Kij z cieplym piwem, kij z kolejka... Rekordy popularnosci bily nasze przepelnione ponad deske kible :banghead: Mialem namiot vis a vis wiec widzialem reakcje kobitek :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumblers Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Jezeli ktos chce fotki sa na stornie juz od dłuzszego czasu... ZDJECIA ZLOT STROBIN 2008 Do zobaczenia za rok ... :icon_mrgreen: :buttrock: pewnie że się podobało..i nagrody użyteczne ;p tylko szkoda że olej nie był do 2t...ale nagród się nie wybiera bo nie było by zabawy;] choć według mnie u Wernerów jest jakoś lepiej...ale to moje doznania ;] ZA ROK BEDZIE JESZCZE LEPIEJ ... TO MUSISZ ZMIENIC na 4T :icon_razz: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi