Aśka Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Siemka, o której planujecie wizyte w Zamku Książ? Planuje leciec do Bubera w piątęk popołudniu a mieszkam ok. 5 km od zamku więc może spikniemy sie na wspólne zwiedzanie zamku a potem razem pociągniemy do Jagniątkowa? P.S. Wrazie czego mój nr. 507 081 597Damy znać jak będziemy dojeżdżać-tak jak Browarnemu, bo przy takiej trasie ciężko mówić o konkretach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 (edytowane) No to ekipa z wawy was sprawdzi. Jak wam wystawią laurkę, to spoko zostawajcie na imprezie Dzięki - mam nadzieję, że wystawią :crossy:Planowaliśmy się przyłączyć tylko do sobotniej wycieczki, w końcu to "Spotkanie Starej Japonii".Ale jeżeli "wyjątkowo" da się jakoś obejść kryteria wiekowe, to na ognisko też chętnie wpadniemy :icon_mrgreen: Pzdr Edytowane 2 Września 2008 przez ptaq_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piaffe Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 No to teraz Ja!!! :biggrin: Ciesze się, że znów się spotkamy. Trochę zajęta będę ale jakoś damy radę. Buber codziennie sprawdza prognozę pogody i planuje, planuje, planuje..... Mam nadzieję, że tym razem będzie nieco cieplej ;) Mam do Was wszystkich prośbę. Było by cudownie gdybyście rozplanowali wszystko tak aby dotrzeć do nas przed 18.00. Trzeba odebrać naszą starszą córkę ze spotkania integracyjnego z Borowic, To bardzo blisko Jagniątkowa. Czy możecie sobie wyobrazić jak urosła by Sonia w oczach rówieśników gdyby przyjechała po nią taka banda??!!!!!!!! W dowód wdzięczności upiekę pyszne ciacho i będę wdzięczna po prostu :) Pozdrawiam ciepło. Uważajcie na siebie po drodze!!!! I do zobaczenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 4 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 (edytowane) Biorąc pod uwagę że w nowej szkole, pierwszej klasie gimnazjum, lans stanowi bardzo dużo (o ile nie wszystko), popieram moją o wiele lepszą połowę i zwracam się z podobną prośbą - jak się da...... :) Ciasta nie upiekę (mogło by stanowić zagrożenie dla zdrowia) ale idę przygotować drzewo na ognisko i grilla.. Choć prywatnie lansu nie lubię..... ale kogo mam lansować, jak nie własne dzieci??? No dobra - jak możecie, to pomóżcie! P.S. A do tych Borowic, to ładna dróżka z samymi zakrętami idzie....... Edytowane 4 Września 2008 przez Buber Cytuj Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Oczywiście dla naszej uroczej gospodyni postaramy się przyjechać na czas. Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Piaffe, za to pyszne ciacho wszystko zrobię :) no prawie :biggrin: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Myślę, że powinniśmy się wyrobić w te 8 godzin :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 (edytowane) Myślę, że powinniśmy się wyrobić w te 8 godzin :bigrazz: Też tak myślę - damy rade :) Edytowane 4 Września 2008 przez ptaq_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toolman Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 j.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 No dobra. Łańcuch nasmrowany, bak pełny, olej uzupełniony, zapasy oleju zrobione :crossy: Teraz tylko się spakować i fruuuuuuu! :crossy: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 No dobra. Łańcuch nasmrowany, bak pełny, olej uzupełniony, zapasy oleju zrobione :crossy: Teraz tylko się spakować i fruuuuuuu! :crossy: :icon_mrgreen: U mnie tak różowo nie jest :crossy: . Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 A czemu? Coś narobił? Łobuzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 4 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Byłbym zapomniał! Jak ktoś jeszcze nie był a potrzebuje kierunków, tj, jak dojechać to niech się zgłasza! Odpowiadam na PW - bo sorki, ale cała Polska nie musi wiedzieć gdzie mieszkam.... No, to spokojnej jady życzę. Powinniście mieć dobrą pogodę! Cytuj Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Byłbym zapomniał! Jak ktoś jeszcze nie był a potrzebuje kierunków, tj, jak dojechać to niech się zgłasza! Odpowiadam na PW - bo sorki, ale cała Polska nie musi wiedzieć gdzie mieszkam.... No, to spokojnej jady życzę. Powinniście mieć dobrą pogodę! Aśka mówić nie być deszczu, ja nie wierzyć :icon_biggrin: Buber nie tylko Polska, Europa, a może i inne zakątki :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abu111 Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Buber, ale że mieszkasz w bardzo pięknym zakątku Polski to możesz powiedzieć. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi