Skocz do zawartości

Spotkanie Starej Japonii część II.

Buber
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka, o której planujecie wizyte w Zamku Książ?

Planuje leciec do Bubera w piątęk popołudniu a mieszkam ok. 5 km od zamku więc może spikniemy sie na wspólne zwiedzanie zamku a potem razem pociągniemy do Jagniątkowa?

P.S. Wrazie czego mój nr. 507 081 597

Damy znać jak będziemy dojeżdżać-tak jak Browarnemu, bo przy takiej trasie ciężko mówić o konkretach :)

No to ekipa z wawy was sprawdzi. Jak wam wystawią laurkę, to spoko zostawajcie na imprezie

Dzięki - mam nadzieję, że wystawią :crossy:

Planowaliśmy się przyłączyć tylko do sobotniej wycieczki, w końcu to "Spotkanie Starej Japonii".

Ale jeżeli "wyjątkowo" da się jakoś obejść kryteria wiekowe, to na ognisko też chętnie wpadniemy :icon_mrgreen:

Pzdr

Edytowane przez ptaq_

No to teraz Ja!!! :biggrin:

Ciesze się, że znów się spotkamy. Trochę zajęta będę ale jakoś damy radę. Buber codziennie sprawdza prognozę pogody i planuje, planuje, planuje..... Mam nadzieję, że tym razem będzie nieco cieplej ;)

Mam do Was wszystkich prośbę. Było by cudownie gdybyście rozplanowali wszystko tak aby dotrzeć do nas przed 18.00. Trzeba odebrać naszą starszą córkę ze spotkania integracyjnego z Borowic, To bardzo blisko Jagniątkowa. Czy możecie sobie wyobrazić jak urosła by Sonia w oczach rówieśników gdyby przyjechała po nią taka banda??!!!!!!!!

W dowód wdzięczności upiekę pyszne ciacho i będę wdzięczna po prostu :)

Pozdrawiam ciepło. Uważajcie na siebie po drodze!!!! I do zobaczenia!!!

Biorąc pod uwagę że w nowej szkole, pierwszej klasie gimnazjum, lans stanowi bardzo dużo (o ile nie wszystko), popieram moją o wiele lepszą połowę i zwracam się z podobną prośbą - jak się da...... :) Ciasta nie upiekę (mogło by stanowić zagrożenie dla zdrowia) ale idę przygotować drzewo na ognisko i grilla..

Choć prywatnie lansu nie lubię..... ale kogo mam lansować, jak nie własne dzieci???

No dobra - jak możecie, to pomóżcie!

P.S. A do tych Borowic, to ładna dróżka z samymi zakrętami idzie.......

Edytowane przez Buber

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

Byłbym zapomniał! Jak ktoś jeszcze nie był a potrzebuje kierunków, tj, jak dojechać to niech się zgłasza! Odpowiadam na PW - bo sorki, ale cała Polska nie musi wiedzieć gdzie mieszkam....

No, to spokojnej jady życzę. Powinniście mieć dobrą pogodę!

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

Byłbym zapomniał! Jak ktoś jeszcze nie był a potrzebuje kierunków, tj, jak dojechać to niech się zgłasza! Odpowiadam na PW - bo sorki, ale cała Polska nie musi wiedzieć gdzie mieszkam....

No, to spokojnej jady życzę. Powinniście mieć dobrą pogodę!

Aśka mówić nie być deszczu, ja nie wierzyć :icon_biggrin:

Buber nie tylko Polska, Europa, a może i inne zakątki :biggrin: