AdamFilip Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Dzięki bardzo wszystkim za wspaniałą organizację i super towarzystwo. Było na serio GIT !!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 (edytowane) I ja się melduję po powrocie :biggrin: Dzięki wszystkim za miłe towarzystwo, a największe podziękowania oczywiście dla Bubera i Piaffe. Organizacja była naprawdę wzorowa :) I te piękne widoki...Jak pisał AdBar w niedzielę pojechaliśmy przez Czechy do Zakopanego. A trasa na Ostrave która zaproponował nam Buber (kolejne podziękowania) to chyba jakaś mekka motocyklistów (nie tylko Czeskich). Mijaliśmy ich po drodze tylu, że lewą rękę chyba częściej trzymałem w powietrzu niż na kierownicy, a biorąc pod uwagę ilość zakrętów (i to jakich :notworthy: ) nie było to łatwe :) Równa nawierzchnia, piękne widoki i wspomniane zakręty naprawdę robią wrażenie - muszę tam jeszcze kiedyś pojechać...I nawet wczorajsza pogoda, która dała nam popalić podczas powrotu z Zakopca nie była w stanie popsuć mi humoru. Wróciłem zmęczony, zmarznięty, zmoczony, ale SZCZĘŚLIWY :flesje: Pozdro wszystkim i na koniec jeszcze raz dziękuję naszym wspaniałym Gospodarzom :cool: Edytowane 9 Września 2008 przez ptaq_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piaffe Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Jestem po sesji oglądania zdjęć w pracy!!!! I wiecie co??? Fajnie było!!!! Teraz byleby do wiosny :crossy: Pozdrawiam wszystkich cieplutko!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_ Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Dzięki za gościnę i miło spędzony czas w tak fajnym towarzystwie. Wyjazd naprawdę się udał. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 No fazerki, ja wiem, że dziękuję i te sprawy, ale gdzie są zdjęcia ;) :notworthy: Były robione to wiem :clap: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdBar Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Siemka, Co prawda jam nie fazerek ale poniekąd do tablicy wezwany się czuję ...:banghead:.. http://picasaweb.google.pl/AdBar74/StaraJaponiaII# Jak to mówią niewiele Wam mogę dać :flesje: ale może coś wybierzecie ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 No fazerki, ja wiem, że dziękuję i te sprawy, ale gdzie są zdjęcia :) ;) Były robione to wiem :icon_twisted: pozdroTo chyba do mnie było :wink: Zdjęcia co prawda robione telefonem, ale są: http://picasaweb.google.com/ptaq75x/Spotka...jJaponii092008# Miłego oglądania :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toolman Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Witam, wreszcie po długiej i wyniszczającej obie strony walce z komputerem moge wreszcie cos napisać.Ogromne podziękowania dla gospodarzy za organizacje tak wspaniałej imprezy.Żadko zdażają sie spotkaniaktóre się WSZYSTKIM podobają a w tym przypadku tak własnie było(i to po raz drugi) :biggrin: Jeszce raz wielkie dzięki a tutej kilka fotek: http://picasaweb.google.com/toolman950/IIZlotStarejJaponii# Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 2 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Ahem, ta Honda na ostatnich zdjęciach.. Zrobiłem nią ostatnio tak ze 1300kmów... to będzie mój przyszły motór!!! Jak wsiadłem na moją z powrotem, to sprawdzałem czy aby na pewno wszystkie garki palą, bo coś słabo ciągnęło.... :biggrin: Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Ahem, ta Honda na ostatnich zdjęciach.. Zrobiłem nią ostatnio tak ze 1300kmów... to będzie mój przyszły motór!!! Jak wsiadłem na moją z powrotem, to sprawdzałem czy aby na pewno wszystkie garki palą, bo coś słabo ciągnęło.... :wink:Porzucisz swoją starą CB dla tej młodszej w dodatku z większymi cylindrami :crossy: :biggrin: Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 3 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Na 2 naraz się jeździć nie da, a radocha jest jednak niesamowita.. :icon_twisted: Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Na 2 naraz się jeździć nie da, a radocha jest jednak niesamowita.. :icon_mrgreen:Podły zdrajca.... Można jeździc na zmianę :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 To już nie będzie dalszych spotkań Starej Japonii :icon_razz: :( Ja swojej starej Kawy na pewno nie sprzedam, a od stycznia zacznie się piąty sezon :D . Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 3 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 hehe, nigdy nie mów nigdy... to bardzo mądre słowa.Spoko, biorąc pod uwagę finanse to jeszcze trochę potrwa. Co do sezonów na jednym moto -przypominam że mam czarne blachy... JGD, czyli jeszcze sprzed podziału województw.... Jeżdżenia na zmianę? Hmm, spróbuj tydzień pojeździć motocyklem o 20 lat młodszym, z ponad dwukrotnie lepszymi parametrami mocy i momentu.. Jak wsiadłem na Hondzie, to myślałem że hamulec tylny jest zblokowany i że nie palą wszystkie garki.... Autentycznie... Jak będę miał miejsce w szopce, to ją zostawię, ale nie ma obawy - to jeszcze trochę czasu upłynie.. :icon_razz: P.S. Za to jeżdżenie na motocyklu bez zawieszenia i hamulców poprawia (przynajmniej mi) technikę jazdy :D Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Kto powiedział, że motocykle z tamtych lat muszą dorównywać obecnie produkowanym, mają swoje wady, ale i swój urok. Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi