Aśka Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Siemka, o której planujecie wizyte w Zamku Książ? Planuje leciec do Bubera w piątęk popołudniu a mieszkam ok. 5 km od zamku więc może spikniemy sie na wspólne zwiedzanie zamku a potem razem pociągniemy do Jagniątkowa? P.S. Wrazie czego mój nr. 507 081 597Damy znać jak będziemy dojeżdżać-tak jak Browarnemu, bo przy takiej trasie ciężko mówić o konkretach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 (edytowane) No to ekipa z wawy was sprawdzi. Jak wam wystawią laurkę, to spoko zostawajcie na imprezie Dzięki - mam nadzieję, że wystawią :crossy:Planowaliśmy się przyłączyć tylko do sobotniej wycieczki, w końcu to "Spotkanie Starej Japonii".Ale jeżeli "wyjątkowo" da się jakoś obejść kryteria wiekowe, to na ognisko też chętnie wpadniemy :icon_mrgreen: Pzdr Edytowane 2 Września 2008 przez ptaq_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piaffe Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 No to teraz Ja!!! :biggrin: Ciesze się, że znów się spotkamy. Trochę zajęta będę ale jakoś damy radę. Buber codziennie sprawdza prognozę pogody i planuje, planuje, planuje..... Mam nadzieję, że tym razem będzie nieco cieplej ;) Mam do Was wszystkich prośbę. Było by cudownie gdybyście rozplanowali wszystko tak aby dotrzeć do nas przed 18.00. Trzeba odebrać naszą starszą córkę ze spotkania integracyjnego z Borowic, To bardzo blisko Jagniątkowa. Czy możecie sobie wyobrazić jak urosła by Sonia w oczach rówieśników gdyby przyjechała po nią taka banda??!!!!!!!! W dowód wdzięczności upiekę pyszne ciacho i będę wdzięczna po prostu :) Pozdrawiam ciepło. Uważajcie na siebie po drodze!!!! I do zobaczenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 4 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 (edytowane) Biorąc pod uwagę że w nowej szkole, pierwszej klasie gimnazjum, lans stanowi bardzo dużo (o ile nie wszystko), popieram moją o wiele lepszą połowę i zwracam się z podobną prośbą - jak się da...... :) Ciasta nie upiekę (mogło by stanowić zagrożenie dla zdrowia) ale idę przygotować drzewo na ognisko i grilla.. Choć prywatnie lansu nie lubię..... ale kogo mam lansować, jak nie własne dzieci??? No dobra - jak możecie, to pomóżcie! P.S. A do tych Borowic, to ładna dróżka z samymi zakrętami idzie....... Edytowane 4 Września 2008 przez Buber Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Oczywiście dla naszej uroczej gospodyni postaramy się przyjechać na czas. Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Piaffe, za to pyszne ciacho wszystko zrobię :) no prawie :biggrin: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Myślę, że powinniśmy się wyrobić w te 8 godzin :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 (edytowane) Myślę, że powinniśmy się wyrobić w te 8 godzin :bigrazz: Też tak myślę - damy rade :) Edytowane 4 Września 2008 przez ptaq_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toolman Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 j.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 No dobra. Łańcuch nasmrowany, bak pełny, olej uzupełniony, zapasy oleju zrobione :crossy: Teraz tylko się spakować i fruuuuuuu! :crossy: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 No dobra. Łańcuch nasmrowany, bak pełny, olej uzupełniony, zapasy oleju zrobione :crossy: Teraz tylko się spakować i fruuuuuuu! :crossy: :icon_mrgreen: U mnie tak różowo nie jest :crossy: . Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 A czemu? Coś narobił? Łobuzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 4 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Byłbym zapomniał! Jak ktoś jeszcze nie był a potrzebuje kierunków, tj, jak dojechać to niech się zgłasza! Odpowiadam na PW - bo sorki, ale cała Polska nie musi wiedzieć gdzie mieszkam.... No, to spokojnej jady życzę. Powinniście mieć dobrą pogodę! Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Byłbym zapomniał! Jak ktoś jeszcze nie był a potrzebuje kierunków, tj, jak dojechać to niech się zgłasza! Odpowiadam na PW - bo sorki, ale cała Polska nie musi wiedzieć gdzie mieszkam.... No, to spokojnej jady życzę. Powinniście mieć dobrą pogodę! Aśka mówić nie być deszczu, ja nie wierzyć :icon_biggrin: Buber nie tylko Polska, Europa, a może i inne zakątki :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abu111 Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Buber, ale że mieszkasz w bardzo pięknym zakątku Polski to możesz powiedzieć. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi