ARTUR 1000 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 witam kupiłem niedawno vtr-a 1000 97 rok zrobiłem jakieś 1000 km i wczoraj niespodzianka zatankowałem do pełna przejechałem jakieś 5 kilometrów i zgasł pierw chodził na jeden zaczął przerywać i zgasł objaw taki jagby wachy brakło ale postał 15 minut odpalił i jest ok co to mogło być??? :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zatankowales syf nie paliwo,zapchane odpowietrzenie baku,Teraz pracuje normalnie? Jak znowu gasnie to sproboj sie przejechac z uchylonym lekko korkiem od baku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTUR 1000 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 zatankowałem na BP ulimate to raczej syf odpada no chyba że sie odpowietrzenie przytkało kranik dzisiaj wyciągłem i czyściutko niemożliwe żeby sie zatkał bo tam są przeloty jak tłumik w romecie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTUR 1000 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 hehe :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Sprawdz tez te wężyki co odchodza z odpowietrzwenia z baku, czy któryś nie jest zapchany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Wielkie szanse na to ze odpowietrzenie szwankuje. Polataj trochę na moto, jak zacznie gasnąć to otwórz wlew paliwa i słuchaj czy otwieraniou towarzyszy "sssssssss". Ja po otwarciu baku moto będzie latać jak trzeba to wiesz czego szukać. pozdro. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTUR 1000 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 he he mam już odpowietrzenie sie chyba zatkało postał troche na słońcu i otwarłem wlew ciśnienie niesamowite przerobiłem i zrobiłem 200 km jest ok czzyli to chyba odpowietrzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi