maloszybki Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Przymierzam się do zakupu Eliminatora i pytanie do Was. Jak jest z awaryjnością tego modelu? Ten, którego mam na oku to jest chyba 252. W każdym razie szprychowane koła i kontrolki w lampie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Ja takiego miałem-absolutnie bezawaryjny sprzęt-ale to nie ten dział chyba! Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maloszybki Opublikowano 21 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 (edytowane) Ernest, ile lat miał twój sprzęcik? Edytowane 21 Czerwca 2008 przez ogor_89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 yyy z tego co pamiątam to był z 94 roku:) poszukaj w wyszukiwarce bo troche jest informacji na jego temat. Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi