Skocz do zawartości

Prawo jazdy A (Testy)

Gambler
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

napisałem "o ile pamiętam" (as far as i remeber; angielskie akronimy są powszechnie przyjęte w sieci, aczkolwiek nie mam pretensji, że ktoś ich nie zna - jego sprawa), ponieważ właśnie taki jest status mojej wiedzy - pamiętam tą wiadomość sprzed kilku lat, kiedy sam zdawałem mając już jedną kategorię. żeby się upewnić pytałem osobę, która niedawno robiła jedną kategorię, a teraz drugą: jej wiedza była analogiczna do mojej. i dlatego zapytałem o ów przepis tą osobę, która stwierdziła, że "na 100%" - skoro tak kategorycznie zaprzeczyła; ale jak widać po odpowiedzi ma takie same podstawy jak i ja, jedynie prezentuje je (bezpodstawnie) z absolutną pewnością

nadal jednak w dyskusji opieramy się na tym, co ktoś słyszał lub pamięta, bez żadnych konkretów. ergo wymiana zdań pozostaje bezprzedmiotowa do czasu, aż ktoś się natknie na odpowiednie przepisy

jsz

„Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.”
[R. Kapuściński]

Ale o co chodzi? Ja się natknąłem. W PORD. Tam jest jasno napisane, kiedy można stracić uprawnienia do kierowania pojazdami. Nie ma nic na temat zdawania na inną kategorię.

I nie wymagajcie ode mnie szukania artykułu. Wystarczy wpisać w google.