maarp Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 ...planowanie jest dobre - ale konkret pomysłów nie mam - najważniejsza jazda, droga i towarzystwo...Do Giżycka trochę za daleko na niedzielny wypad ale nakręcić "kilka" kilometrów było by miło!Może ktoś ma mądrzejsze pomysły? Cytuj http://www.dwagary.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iza_21 Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Jakieś propozycje na weekend Panowie i Panie? Pytanie skierowane bardziej w kierunku "czoperzasto-kruzerowatej" braci ;-) Z chęcią bryknąłbym gdzieś grupowo... ja sie pisze z mila checia na przejazdzke w niedziele tylko prosze zaproponowac cos kakretniejszego i jade z Wami [jezeli moge oczywiscie] pozdrawiam :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarp Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Jak bardzo ważny jest cel i plan - bo konkretnych pomysłów nie mam, a i chyba nic interesującego w okolicy się nie dzieje... Tak więc moja propozycja jest prosta. Wypad np do Płocka lub Torunia, pograndzenie na mieście (czyt. pohałasowanie), posiedzenie z soczkiem w łapce w jakimś miłym miejscu i poobgadywanie naszych maszyn, ponarzekanie na stan dróg i ogólne się poznanie :-)Myślę że to dobry pomysł?Ale najważniejsza jest jazda!Tak więc niedziela 27 lipca, godzina 11.15 będzie dobra czy chcemy dłużej pospać? :-))) Cytuj http://www.dwagary.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 25 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 (edytowane) Myślałem o godzinie 10-ej...A Płock?dobry pomysł.Iza,zawsze jesteś mile widziana. Edytowane 25 Lipca 2008 przez Woy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarp Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 AAAaaa (ziew)... Ehh 10 dobra pora, hehe, a tak chciałem pospać ;-) no ale cóż "motocyklowanie" ważniejsze! Jasne że Iza mile widziana jak i każdy inny. Z góry przepraszam za moją wcześniejszą "ograniczoność czoperowato-kruzerowatą" - ale sami wiecie że właściciele "tych szybszych" preferują ciut inną jazdę, czyż nie?Tak więc "do zoba" w niedzielę!PS ehhhh choć czemu nie i dziś i jutro... Ja pewnie pośmigam po okolicy. Cytuj http://www.dwagary.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iza_21 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 no to do niedzieli a tak w ogóle to ja tez bede se kręcia gdzieś w okolicy przez te dwa dni więc może kogoś spotkam... :icon_twisted: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarp Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 (edytowane) :-))) No to dawaj Iza! Mam 2 godzinki czasu - to śmigniemy gdzieś!...jak by co do zobaczenia!Dla przypomnienia wszystkim - niedziela pod HM godz. 10 - kierunek w górę Wisły! Edytowane 25 Lipca 2008 przez maarp Cytuj http://www.dwagary.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iza_21 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 :-))) No to dawaj Iza! Mam 2 godzinki czasu - to śmigniemy gdzieś!...jak by co do zobaczenia!Dla przypomnienia wszystkim - niedziela pod HM godz. 10 - kierunek w górę Wisły! zanim sie ruse po motocykl to bede gotowa dopiero na 16 troche pózno co :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarp Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 (edytowane) ...ja muszę dzisiaj bryknąć! No to 18?? Już będę wolny i można by jakąś pętelkę po okolicy strzelić!Kto chętny?No to tak by nie zaśmiecać forum:-dziś czyli piątek godz. 18 pod HM-niedziela czyli 27.07 godz. 10 pod HMDo zoba! Dzięki IZA, dzięki Zbyszek :-) a jednak i w piątek da się bryknąć! ...tylko to dla Zbyszka pewnie trochę za wolno ;-)))Do NIEDZIELI! na ra Edytowane 25 Lipca 2008 przez maarp Cytuj http://www.dwagary.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 26 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Ja dziś też pośmigam...taka pogoda że strach w domu siedzieć.Może kąpiel w jeziorze na Skrzynkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumcajsik Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Ja dziś też pośmigam...taka pogoda że strach w domu siedzieć.Może kąpiel w jeziorze na Skrzynkach? Witam, Dawno mnie nie bylo na forum a i wczesniej tylko na chwilę...Chetnie bym się podłączył dziś (sobota) do jakiejś grupki.Skrzynki bardzo chętnie, tylko po 15. bym prosił.A wczesniej ewentualnie, to po okolicy możnaby bryknąć.To co, bujamy? Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iza_21 Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Ja dziś też pośmigam...taka pogoda że strach w domu siedzieć.Może kąpiel w jeziorze na Skrzynkach? ja też o tym myślałam fajnie że taki pomysł padł bo wspólnie zawsze raźniej a o której :buttrock: od godz. 13 jestem wolna :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumcajsik Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 no ja to moge w każdej chwili, ale chciałbym z plecaczkiem jechać, a on (ten plecaczek) znaczy ona może dopiero po 15. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur 71 Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Nie moge pojechac z Wami dzisiaj ani jutro ktos musi pracowac niestety :bigrazz: Gdyby ktos chcial poswiecic motocykl to jutro (niedziela) w Michelinie o 10.30 na ul.Koscielnej jest poswiecenie moto. Nie wiem czy z msza.Info dostalem SMSem od Zigiego a on dowiedzial sie od Mariana informacja pewna. Udanych wypadow Wam zycze pogoda super jest te Skrzynki to jest pomysl. Pozdrawiam Artur :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej_gsxr750 Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Ja też się przyłączę. Do jutra do godz. 10. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi