Woy Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Proponuję niedzielne spotkanie na parkingu Hali Mistrzów o godz.10-ej.Mój pomysł na dzień niedzielny to wypad do Barbarki w okolicach Torunia,gdzie można spróbować własnych sił na poligonie surviwalowym.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masztak Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Proponuję niedzielne spotkanie na parkingu Hali Mistrzów o godz.10-ej.Mój pomysł na dzień niedzielny to wypad do Barbarki w okolicach Torunia,gdzie można spróbować własnych sił na poligonie surviwalowym.Pozdrawiam Ty masz Wojtek super pomysły- ale kurcze ja znowu nie mogę (praca). Ach jaka szkoda.Pozdrawiam i życzę miłej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalm81 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Proponuję niedzielne spotkanie na parkingu Hali Mistrzów o godz.10-ej.Mój pomysł na dzień niedzielny to wypad do Barbarki w okolicach Torunia,gdzie można spróbować własnych sił na poligonie surviwalowym.Pozdrawiam Nareszcie koledzy z Włocławka odwiedzą okolice Torunia. :) Podjadę na Barbarkę się przywitać. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamamoto1 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Chętnie się zabiorę, ale wolałbym o 11. Dawno Was nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszek30 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 może i ja sie przejade tylko napiszcie czy o 10 pod Halą czy o 11 tej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 może i ja sie przejade tylko napiszcie czy o 10 pod Halą czy o 11 tejJeśli spotkamy się o 10-ej,to będzie chwila czasu na pogawędkę,zanim dotrze reszta ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszek30 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 no to raczej będę pare minut po 10 tej. do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalm81 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 (edytowane) Miło było spędzić kolejny dzień w towarzystwie koleżanki i kolegów z Włocławka i nawinąć razem z Nimi kilkadziesiąt kilometrów. Jednak nie to tego popołudnia było najważniejsze… Wielkie podziękowania dla Roberta, Andrzeja i oczywiście Wojtka „Sokole Oko”, który uratował silnik mojego Fazerka przed zatarciem. Oby jak najmniej TAKICH sytuacji i jak najwięcej TAKICH przyjaciół na drodze. Jeszcze raz OGROMNE DZIĘKUJĘ. ;) P.S. Przy najbliższej okazji stawiam dobrą wódeczkę. ;) Edytowane 22 Czerwca 2008 przez rafalm81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Miło było spędzić kolejny dzień w towarzystwie koleżanki i kolegów z Włocławka i nawinąć razem z Nimi kilkadziesiąt kilometrów. Jednak nie to tego popołudnia było najważniejsze… Wielkie podziękowania dla Roberta, Andrzeja i oczywiście Wojtka „Sokole Oko”, który uratował silnik mojego Fazerka przed zatarciem. Oby jak najmniej TAKICH sytuacji i jak najwięcej TAKICH przyjaciół na drodze. Jeszcze raz OGROMNE DZIĘKUJĘ. :notworthy: P.S. Przy najbliższej okazji stawiam dobrą wódeczkę. :biggrin:Spokojnie...od czego ma się przyjaciół.Myślę że postąpiłbyś tak samo.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalm81 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 (edytowane) Spokojnie...od czego ma się przyjaciół.Myślę że postąpiłbyś tak samo.Pozdrawiam Z całą pewnością zachowałbym się tak samo. Nie wiem tylko czy tak jak Ty odnalazłbym na drodze ten korek. Mieliście przecież z Robertem spory kawałek do przeszukania. :notworthy: Dobrze wiedzieć, że zawsze można liczyć na przyjaciela... I za to dziękuję najbardziej. Edytowane 22 Czerwca 2008 przez rafalm81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamamoto1 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Fajna to przygoda była z tym korkiem. A i dobry uczynek zrobilismy. Będzie to nam zapisane... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Jakieś propozycje na niedziele 6 lipca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamamoto1 Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 (edytowane) Moja propozycja jest taka: SALVE 2008. Spotkanie motocyklistów z mszą święta, organizowane po raz VI w Lgowie koło Żerkowa - Wielkopolska. Początek imprezy o 11,30. Całkiem niedaleko. Ja się wybieram, a Wy koledzy rockerzy? oto stronka: http://www.salve.motur.pl/viewpage.php?page_id=2 Pozdrowienia. Edytowane 3 Lipca 2008 przez Yamamoto1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarp Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Jakieś propozycje na weekend Panowie i Panie? Pytanie skierowane bardziej w kierunku "czoperzasto-kruzerowatej" braci ;-) Z chęcią bryknąłbym gdzieś grupowo... Cytuj http://www.dwagary.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masztak Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Jakieś propozycje na weekend Panowie i Panie? Pytanie skierowane bardziej w kierunku "czoperzasto-kruzerowatej" braci ;-) Z chęcią bryknąłbym gdzieś grupowo... WitamJa w sobotę nie mogę pojeździć. ale w niedziele z przyjemnością.Także ustalmy godzine spotkania i jakis plan .Pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi