Skocz do zawartości

ubrania dla babek

Rekomendowane odpowiedzi

co mi doradzicie panie i panowie? szukam czegos fajnego na chopperka, bo rozgladam sie za Czymś takim (czy można mówić o moturze jak o przedmiocie? :cool: )

czy koniecznie musi być skóra?

za chwie wiosna i zaczynam jazdki przedegzaminacyjne, więc szukam czegos, w czymś bede sie dobrze czula. do tej pory jezdzilam w goretexie, ale uzywanym na nartkach i w gorach, ale to przeciez nie o to chodzi. bylam w tym roku w Lodzi na Moto Bazar, ale wszystkie te kurtki byly dużo za duze, okropne

gdzie i (jakiej firmy) mogę kupić kurtk dla kobiet? i czy muszą byc z tym okroppnymi ochroniaczami, w ktorych wyglada się jak monstrum?

jestem tu nowa, wiec poprosze o linki na forum dla amazonek, jesli ktos zna, bo ja jeszcze nie namierzylam

pozdrowionka :cool:

mój Plecaczek zdecydowanie poleca francuskie ciuchy marki ixon :buttrock:

można znaleźć coś, co nie będzie przypominało krojem worka, dopasowane do sylwetki osoby ładniej zbudowanej

importerem jest zdaje się warszawski boldor

aha, skóry na choppery nie są obowiązkowe... zależy, czy wyżej cenisz wygodę, czy klasyczny w tym przypadku styl czarnej skóry

jsz

„Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.”
[R. Kapuściński]

Radzę nie rezygnować z ochraniczy. Małe to ale nawet nie wiesz jak się przydaje przy nawet niewielkiej glebie. Walnąć łokciem lub kolanem w asfalt a łokciem lub kolanem chronionym to spora różnica.

Mój plecaczek zastanawiał się nad Ixonem. Dosć dobrze lezały na niej spodnie. i Nawet wygodnie się w nich czuła. Ale ten model spodni miał ochraniacz tylko na kolanach więc zdecydowała się na Modekę (ochrona kolan i bioder).