EdgeCrusher Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Ciekawy Twór by OCC: http://www.purepc.pl/node/1301 W artykule jest błąd, maszyna posiada tylko jeden silnik. Pozostało czekać i śledzić Dyscovery :notworthy: Pozdrawiam :icon_biggrin: Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
van_han Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Wyglada bardzo rasowo. Ale jak zaczeli robic go z Intelem to spodziewalem sie ze wpakuja tam na maxa elektroniki i bedzie wygladal jak sprzety z Final Fantasy albo Ghost in the Shell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 18 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Wyglada bardzo rasowo. Ale jak zaczeli robic go z Intelem to spodziewalem sie ze wpakuja tam na maxa elektroniki i bedzie wygladal jak sprzety z Final Fantasy albo Ghost in the Shell No to wpakowali przeciez :) Zamiast lusterek sa wyswietlacze obrazu kamer wstecznych :) A deska rozdzielcza to w pełni sprawny komputer z Core Duo :) Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 (edytowane) Niech tylko nie robią motocykla wspólnie z Microsoftem, bo będzie się wieszać co chwila i resety w trasię będą nieuniknione :) :) Edytowane 18 Maja 2007 przez Boniek Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
van_han Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Boniek - :):D:D:D, niezle by bylo - jedziesz sobie a tu nagle pojawia sie niebieski ekran "za malo pamieci wirtualnej do osiegniecia takiej predkosci" i przy 220 moto staje w miejscu, a ty zaczynasz wedrowac po asfalcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 a co 500km FORMAT;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudee Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 OCC ma niespotykana wyobraznie do tworzenia kiczu :) .... ten intel przebija nawet ich produkt ala "NASA"..... wedlug mnie intel srednio trafil bo czopki raczej nie tesknia za komputeryzacja.. gdyby zbudowali jakiegos R1 na windowsie z funkcja overclocking to byloby cos :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Ciekawe czy ma dostęp do internetu?:icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Moim skromnym zdaniem pakownie FULL elektroniki do czopa mija się troszkę z celem bo przecież idea tego typu motocykli polega na prostocie (co tu wyciąć ,przerobić ,usunąć ale nie pakować)... chyba że się zestarzałem i nie nadążam :flesje: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golas Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 A ja i tak wole mojego kochanego rusa, moge go naprawic zawsze i wszedzie za pomocą młotka odpowiedniej wielkości * :biggrin: * ( taki jołk :biggrin: , bo i tak znajdą sie tacy co nie zrozumieją ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 No cóż....blizsze spojrzenie na fotki w dobrej resolution i widac ze chyba jednak sa 2 silniki. Bo niby skąd się wzięłi "duplikaty" rur wydechowych z drugiej strony moto oraz wlot powietrza do gaźnika? Przyjrzyjcie sie dokladnie. Wystarczy w google znalezc odpowiednia strone z duzymi fotkami. ALe z kolei to troche bez sensu 2 silniki w moto. Duze to i ciezkie bedzie. No i Power oczywiscie , tymbardziej ze OCC zawsze buduje na powerzastych silnikach najlepszych marek. Nie wnikam bardziej w ten temat, po oficjalnej premierze sie okaze ile to ma silnikow i co potrafi. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi