kryhol Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 (edytowane) Witam mam Sachsa XTC 125 2T jeśli odpalę silnik z rozrusznika chodzi na wolnych normalnie,a po przegazowaniu nie wraca do wolnych tylko do około 2k po zgaszeniu i ponownym odpaleniu znów chodzi normalnie.Gaźnik to Dellorto PHBH28 VS dysze w nim 50/65/138 gruntownie wyczyszczony i ustawiałem komorę pływakową.Poza tym już mam kupiony do niego gaźnik OKO Pwk 32mm tylko nie wiem jakie do niego powinienem dyszę założyć,bo na tych co w nim były od nowości od razu po odpaleniu ma z 4-5k,a jeśli dodam gazu to zostaje on na wysokich obrotach regulacja śrubkami czy iglicą nie pomaga.Więc mam takie pytanie skąd takie wariacje na dellorto i mniej więcej jakie dysze potrzebuje do Oko?Jeśli chodzi o silnik jest po remoncie odpala, jeździ, przyspiesza idealnie i jeszcze chciałem dodać ze nie posiadam zaworu wydechowegoświeca jest nowa DENSO W27ESRU przerwa 0,8, a mieszankę robię sam 1:33.Dodam jeszcze że obroty bez świateł około 2200, ze świetłami 2100, z długimi 2000. Edytowane 18 Maja 2016 przez kryhol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 uszkodzony krócieć gaźnik-silnik ? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryhol Opublikowano 18 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 (edytowane) Będę na dniach wymieniał gaźnik na ten OKO tylko muszę do niego odpowiednie dysze zamówić i przy okazji sprawdzę króciec,ale oglądałem go i wyglądał okej przyjrzę mu się dokładnie. Poza tym z gaźnika z pod śruby wolnych obrotów delikatnie wydostaje się benzyna.Nagrałem dziś filmik Czy zimny czy ciepły pali znakomicie chociaż czasami na ciepłym trzeba mu delikatnie manetkę odkręcićze względu ze jest problem z regulacją tych wolnych obrotów. Edytowane 18 Maja 2016 przez kryhol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi