styka Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 dobra chlopaki ja bym chetnie sie wybral ale w ten weekend jade nad morze wiec lipa... za tydzien jesi bedzie pogoda jestem za... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 :buttrock: A ja zobaczę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 :buttrock: A ja zobaczę :) Co bedziesz oglądał :) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motopiratek Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 (edytowane) ale sie znerwowalem. w pracy mnie usadzili na cala niedziele :/ wiec w niedziele ja niemoge ale w sobote kolo 17 moge juz jechac ;D przespie sie a z samego rana wracam :crossy: na 9 do pracy musze :D o kotrej byscie wyjezdzali? :crossy: Edytowane 26 Czerwca 2008 przez motopiratek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeniak Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Peny wodka jeszcze byla ale zabrakło dla ciebie budyniu, wsciekłes sie strasznie bo wodki juz nie mogles a budyn sie skonczył :PCHOLERA TO NA TEJ BALANDZE BYL BUDYN??????JA NIE JADLEM A TAK LUBIE!!!! WY TO CHYBA ZAMIAST KARNIAKA JAKAS TABLETKE AMNEZJI WRZUCILI CZY CUS TAKEGO!!!!!!!Z BIALYM CHYBA BEDZIE LIPA BO WRAZIE DRAKI MOGA MI COFNAC EGZAMIN A WTEDY BYM SIE WKUR.......L NA SAMEGO SIEBIE. ODCZEKAM JESZCZE TYDZIEN A POZNIEJ HAJJJJJJJJJJJJJJJJJDAAAAAAAAAAAAAAA!!!! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motopiratek Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Niestety nie pojade.... sila wyzsza, nie moge no... a czy ktos chetny na poniedzialkowa podroz? poniedzialek mam napewno wolny :) hmmm?> :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 W poniedzialek niestety nie, ale 4.07. jade do Lodzi na moto. Ktos chetny?:buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 W poniedzialek niestety nie, ale 4.07. jade do Lodzi na moto. Ktos chetny?:D Qrwa Żółty ile Ty tych dziewczyn masz :cool: teraz do tej LODZI jedziesz wcześniej IRENKA była ... i wszysktkie od Szczeniaka z sanatorium :icon_mrgreen: Nikt nigdzie nie jedzie ... jak nic sprawka Xyla :P :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motopiratek Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 W poniedzialek niestety nie, ale 4.07. jade do Lodzi na moto. Ktos chetny?:icon_mrgreen: chetny jestem ale nie moge... 2 zmiana :/ je jednak gdzies pojade sobie w poniedzialek ale jeszcze niewiem gdzie, chcialbym nad biale ale niema chetnych... a w kilku zawsze razniej :crossy: moze do lublina sobie pojade a jak mnie sie zachce to moze i okuninke zalicze :notworthy: przewiduje start o 10 w poniedzialek :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 28 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Lecimy jutro gdzieś po południu :) A tamto jeziorko możemy odłożyć na następny łikent ;) Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Trasa na jutro :icon_mrgreen: : Radom -> Kozienice (to dla Xyla :icon_mrgreen: ) -> Góra Kalwaria -> Czersk <zamek> -> Mińsk Maz. -> Liw <zamek> -> RadomGodz. 11 JET :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 28 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 (edytowane) Będziemy :rolleyes: :wink:Xylu ale Ci współczuję, a tak mielismy zwiedzać razem ten nasz piękny kraj :crossy: Edytowane 28 Czerwca 2008 przez karlo Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Jeżeli jutro nie będzie lało to o 11-ej na JET bedę, może troche zawyżę Wam średnią przelotową, ale będę starał dostosować się do Waszych możliwości:) Pozdrawiam wszystkich i do zobaczyska! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 (edytowane) Wróciliśmy :buttrock: Sqad : karlowa żona Magdalena , Karlo , Przemek , Artek , i ja ... pogoda dopisała , 380km , niedługo beda foty :) :lalag: Dzięki wszystkim za mily wypadzik :) :) http://picasaweb.google.pl/Arkadiusxmoto/CzerskLiw Edytowane 29 Czerwca 2008 przez Arkadiusxmoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Oczywiście najmniej podoba mi się to ostatnie zdjęcie, ale widocznie już tak musiało być:rolleyes: Zdrowie najważniejsze, dzięki za wszystko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi