karlo Opublikowano 29 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 No głupia sprawa trochę z tym zakrętem, najważniejsze że Tobie nic nie jest a plastiki się poklei :notworthy: no i żonie nic nie mów :wink: Dzięki za kolejną wycieczkę krajoznawczą :notworthy: do następnego :notworthy: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinkey Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Przemo, co nic nie dałeś znać, że na sobotę taka fajna wycieczka się szykuje?! W piątek wróciłem wieczorem z czwartkowego the Police i już tu nie zajrzałem, a w sobotę od rana kręciliśmy się po województwie, ot tak, bez planu, dla samego kręcenia... Fajnie byłoby pojechać z Wami. A wieczorem wyprułem jej wydechy! :D A co tam z tymi plastikami się stało w XX? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wo sexy Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Witam! nie wiem czy nie powinienem zaczac nowego tematu,ale napisze tu. Czy ktos z naszych okolic planuje wypad w ten weekend do Łodzi na Moto Weteran Bazar? Ja prawdopodobnie bede jechal motocyklem w sobote rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Bardzo chętnie bym pojechał do Łodzi jako czyjś plecak bo zostawiłem motorek w radomsku. Czy moglibyśmy tamtędy wrócić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 (edytowane) Witam! nie wiem czy nie powinienem zaczac nowego tematu,ale napisze tu. Czy ktos z naszych okolic planuje wypad w ten weekend do Łodzi na Moto Weteran Bazar? Ja prawdopodobnie bede jechal motocyklem w sobote rano.chyba żółtek leci, tzn hornets(sorry) Edytowane 30 Czerwca 2008 przez karlo Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitka Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Oczywiście najmniej podoba mi się to ostatnie zdjęcie, ale widocznie już tak musiało być:crossy: Zdrowie najważniejsze, dzięki za wszystko! Kurcze! XX się położył?! Grunt, że właściciel cały :buttrock: A tak w ogóle to zazdroszcze tych wypadów. Bez Virago nie ma życia :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 No to co planujecie w ten weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Kurcze! XX się położył?! Grunt, że właściciel cały :) A tak w ogóle to zazdroszcze tych wypadów. Bez Virago nie ma życia :/Dobrze gadasz Nitka! A w sobotę jedziesz z Rafałem do Łodzi jako plecaczek? Ja i Tomek też chyba polecimy. XX trochę trochę podretuszowany srebrną taśmą, a kierunkowskaz udało się naprawić :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitka Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Dobrze gadasz Nitka! A w sobotę jedziesz z Rafałem do Łodzi jako plecaczek? Ja i Tomek też chyba polecimy. XX trochę trochę podretuszowany srebrną taśmą, a kierunkowskaz udało się naprawić :) Jak mnie zapakuje to pojade. Jejku! Plecak! Jak to brzmi?! :biggrin: Virago wróc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 chyba żółtek leci, tzn hornets(sorry) No fakt jade, ale okazalo sie ze puszka i nie na jakies tam bazary :rolleyes: Jak ktos jedzie do Łodzi ( juz nie Lodzi :notworthy: ) to od razu na bazar :icon_question: :banghead: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinkey Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 To o której się spotykamy w sobotę i gdzie? Mam nadzieję, że tym razem nie złapię gumy przy wjeździe do Łodzi... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 To o której się spotykamy w sobotę i gdzie? Mam nadzieję, że tym razem nie złapię gumy przy wjeździe do Łodzi... :PJa też mam nadzieję że ten wyjazd będzie bez żadnych przykrych doświadczeń! Uważam, że tak jak się wstępnie umawialiśmy o 9-ej na JET będzie ok, dojedziemy na 11-tą, połazimy 2 godzinki i powrót z postojem we Fryszerce na rybkę i "duże" frytki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 19 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Niedziela czyli jutro, godz.14, wyjazd w na razie nieznanym kierunku :buttrock: Ktoś chętny na przejażdzkę :icon_biggrin: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 :buttrock: :) jezeli tylko pogoda dopisze :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 To może i ja się dołączę? Postaram się wstawić jutro na 14-tą, a póki co piję za zdrówko wszystkich miłośników motocykli :icon_biggrin: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi