karlo Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 W ostatnią niedzielę bylismy na zamku Krzyżtopór:http://karloss.fotosik.pl/albumy/453738.html#ew najbliższą sobotę planuję Chęciny jak pogoda pozwoli -wyjazd około godziny 12, ktoś się pisze :) Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Ja moge :) jezeli cos mi nie wypadnie z robota jestem chetny na sobote :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zazdroszczę Wam koledzy, ja niestety jeszcze tydzień muszę siedzieć w domu bo leczę zapalenie oskrzeli, już od 10 dni zero motorku, zero piwa, ale na szczęście jeszcze większa część sezonu przed nami :clap: Pozdrawiam :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zazdroszczę Wam koledzy, ja niestety jeszcze tydzień muszę siedzieć w domu bo leczę zapalenie oskrzeli, już od 10 dni zero motorku, zero piwa, ale na szczęście jeszcze większa część sezonu przed nami :biggrin: Pozdrawiam :P zero moto , zero pifka ... straszna choroba :evil: to lepiej sie wylecz zeby nie zarazac :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 zero moto , zero pifka ... straszna choroba :evil: to lepiej sie wylecz zeby nie zarazac :) :clap:Przy antybiotykach alkohol raczej nie wskazany, a dycham już od kilku tygodni więc końcu trzeba się wyleczyć :biggrin: Chociaż bardzo ciekawa sprawa, bo jak w poprzedni weekend jechałem motorkiem do Warszawy na "motobajzel", to w jedną i drugą stronę zero kaszlu jak ręką odjął :bigrazz: wniosek jest prosty: jazda na motorze dobra na wszystko! Pozdrawiam i wszystkim życzę zdrówka, bo ja siedzenia w domu mam już serdecznie dosyć, zamiast korzystać z pogody i nawijać kilometry to siedzę przy komputerze:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 :) Xylo biedak siedzi juz tak 5 tydzien i konca nie widac..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 (edytowane) :crossy: Xylo biedak siedzi juz tak 5 tydzien i konca nie widac.....No! dawno sie nie odzywaliscie, kiedy wyruszacie z nami nawijac km? Edytowane 19 Czerwca 2008 przez KrzysiekZet31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aarrkk Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 NIESTETY W SOBOTĘ NIE DAM RADY !!! :flesje: ALE MOŻE JAKIŚ MAŁY WYPADZIK W NIEDZIELĘ ? :icon_mrgreen: (CO SĄDZICIE O ZAMKU W JANOWCU ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 a co wy z tymi zamkami... rycerze sie znalezli... moze gdzies nad jaka wode, cieplo jest nogi by sobie czlowiek pomoczyl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aarrkk Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Z JANOWCA TO TYLKO "RZUT BERETEM" NAD JEZIORO BIAŁE (WEDLE ŻYCZENIA). :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 (edytowane) A ja bym proponował z Chęcin pojechać na zamek :icon_biggrin: Ogrodzieniec pod Zawierciem ... blisko z Ogrodzienca świetna drogą przez jure jest do zamku w Piaskowej Skale w Ojcowskim Parku Narodowym :crossy: tylko trzeba wyjechac wczesniej i jest traska rozlozona na caly dzien :biggrin: Pisac co jak jutro . Edytowane 20 Czerwca 2008 przez Arkadiusxmoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Jestem za :wink: miałem trochę inne plany, ale zawiercie też się ładnie prezentuje :icon_mrgreen: to jutro o 11 na JET :icon_mrgreen: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Ostatecznie wyjazd o 10 ... gdyby ktos jeszcze mial ochote jechac z nami czekamy na JET ... trasa to Radom -> Checiny -> Ogrodzieniec -> Skała -> Krakow -> Radom :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 no to teraz już wystraszyłeś chłopaków...a nie daj boże jeszcze będzie padało :biggrin: chyba maja dosyć po dębicy :biggrin: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 (edytowane) No i powróciliśmy w blasku (księżyca :notworthy: ) z wyprawy ... sqad : karlowa żona Magdalena wraz z mężem swym Karlem i ja ... traska planowo 4 zamki i 560km ... od 10 do 23 :) fotami pochwalimy sie później :biggrin: :biggrin: ;) http://picasaweb.google.pl/Arkadiusxmoto/ChCinyJura02 Edytowane 22 Czerwca 2008 przez Arkadiusxmoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi