Gienek Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 (edytowane) Mama pytanie co oprócz tego co znajduje się w obudowie silnika jest potrzebne do uruchomienia tego silnika. Czyli - czy są przypięte na ramie jakieś elementy elektryczne np moduł czy coś jeszcze? Pytam bo jestem na kupnie silnika. I jeden kolega ma taki silnik, ale nie będzie miał do niego żadnych dodatkowych bibelotów. Silnik potrzebuję do "wydumki" i nie wiem czy to co z elektryki znajdujące się w obrębie obudowy silnika wystarczy do jego odpalenia , czy też będę musiał coś dokupywać.Silnik ma być z 1991 roku. Ale w tym roku to nie wiem czy robili gn 400 i zastanawiam się czy nie jest on z lat 80. Proszę o pomoc. p.s. nie mogę też znaleźć katalogu części czy serwisówki /wtedy nie zadawał bym tego pytania:)/ Edytowane 17 Czerwca 2008 przez Gienek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 cewki, moduł, reg napięcia, akuś itd itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi