nowytzrdt Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 (edytowane) Siema!Jeździ ktoś na te poligony albo chce pojeździć bo tereny sa wyje**ane w kosmos w końcu biegnie tamtędy trasa rajdu Drezno-Wrocław.A nie mam za bardzo z kim jeździć.Widze że dużo osób tam jeździ bo widac ślady po quadach i crossach.Odezwijcie sie to razem pośmigamy?? Edytowane 16 Czerwca 2008 przez nowytzrdt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kula26 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Planuje sie tam wybrac, ale mam kawalek i zebrac sie nie moge, poza tym samemu troche strach wiec jesi znasz te okolice to odezwe sie w ktorys weekend :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 17 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 okolice znam dobrze musiałbyś sie zmówić z jakimiś kolegami i przyjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TASIOR 101 Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 witam terz jestem zainteresowany ale dopiero w połowie pażdziernika jak ktoś się wybiera niech pisze na g.g. 8358318.ja terenu nieznam wogule a wjerzdzał bym w okolicy wilkocina pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi