Gravis Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 O kur... ale się urządziłeś :icon_eek: Ale jak to smarowałeś ze Ci się takie coś stało?? Moto na biegu chodziło i złapało rękę w łańcuch czy jak? Może jako przestroga jak nie smarować napisz ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 chłopie ty skupujesz okoliczny złom czy jak :D Najpierw 750W teraz jajko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Moto na biegu chodziło i złapało rękę w łańcuch czy jak? Tak jak mówisz. 4 palce poszły, zatrzymały się w połowie obrotu koła. Teraz już wiesz jak nie smarować - nie zbliżaj rąk ani innych kończyn do pracującego łańcucha. :banghead: chłopie ty skupujesz okoliczny złom czy jak :D Najpierw 750W teraz jajko. Eeee...Gixxef był 2 lata temu jako środek komunikacji w Londynie. No ale po zdarzeniu musiałem się go pozbyć. Od samego początku był jakiś pechowy. A 750W wziąłem do zabawy bo lubię się bawić. Po co kupować zdrowe moto jeśli i tak łapy swędzą żeby rozebrać na atomy i sprawdzić co jest w środku. :biggrin: Na czymś trzeba się uczyć, przecież nie na motocyklach klientów. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi