Arkadiusxmoto Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Witam , naprawiam Honde CX 500 i mam problemik . Gażniki wymyte w myjce ultradzwiękowej , przedmuchane i ustawione , świece nowe , luzy zaworowe ustawione , mimo to przy obrotach do ok 6-7 tys nie pali lewy . Powyżej tych obrotów zaczynaja łapac oba , zamienialem cewki miejscami i bez rezultatu . Pozostało mi zmierzenie kompresji bo wiecej pomysłów chwilowo nie mam . Jakieś sugestie ? Co jeszcze moze byc przyczyna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 lewy gaźnik do poprawki lub do kosza Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 11 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Dziękuje za odpowiedz , zapomniałem dodać że to kastrat 20kW , jak były dławione CXy ? Gaźniki i wałki rozrządu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Sprawdź króćce gaźników Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 11 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Ok , dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi