sioza Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 (edytowane) Czy wie ktos gdzie moge dostac cylinder do derbi gpr 50 ale 80cm cylinder chcem troche zwiekrzyc jego moc .... ;) Edytowane 11 Czerwca 2008 przez sioza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 mieloch.pl Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Chcę k*rwa chcę! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sioza Opublikowano 15 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 na mielochu nie ma 80cm cylindra tylko same 70cm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 bo moze do gpr nie ma 80tek, tylko są 70tki ? myślenie nie boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-AraB- Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 bo moze do gpr nie ma 80tek, tylko są 70tki ? myślenie nie boli. o to to, myslenie nie boli. jak masz gdzies larsona pod bokiem to zapytaj , tam maja wszystko albo inter motors(ewentualnie cars) napisz do mnie na gg to moze ci cos zalatwie po rabacie, nowe. szerokiej, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sioza Opublikowano 17 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Sa 80 stki bo znalazłem ale na niemieckich srtonach !! ale ja chcem tu !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_bp Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 jest 80;] i fakt myślenie nie boli;] skuter-plus.pl czy jakoś tak:D jest tam 80ccm malossi mhr;] !!no i chcĘ!!! pozdro;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 W takim razie przepraszam za blad z mojej strony :) a myslenie jest apropo szukania w necie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_bp Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 http://skuter-plus.pl/?s=towar_detail&id=1...8ac9f9253cd5e53 oto ten cylinder;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi