IVEN Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Witam wszystkich zapaleńców i miłośników szaleństwa na dwóch kółkach :buttrock: Po dłuższej przerwie wracam do "zabawy" i jako zabawkę wybrałem na początek Hondę CB550SC z 85 roku. Lecz poza galeriami zdjęć nie mogę znależć w necie o niej nic konkretnego. Jeśli ma ktoś linki do stron lub dane eksploatacyjne (oleje, płyny itd) będę bardzo dzwięczny za udostępnienie.... Pozdrawiam :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 A nie jest to przypadkiem CBX 550? Bo w 85 CB 550 raczej nie było. Jezeli to jest 16 zaworów to poszukaj CBX550.A jak jest to 8 zaworów, to cb 550, ale wtedy na pewno nie 85 rocznik ;) Powodzenia Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IVEN Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 (edytowane) zdecydowanie jest to CB550sc nighthawk ,co do rocznika nie jestem pewien. Buber miałbyś jakieś dane do niego? Edytowane 10 Czerwca 2008 przez IVEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi