mrew Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 (edytowane) Honda CBR600RRsprowadzona z USA 3 lata temu z przebiegiem 6000 km, po lekkim upadku (nawet nie szlif - nic nie było naprawiane oprócz lusterka). Podczas mojego użytkowania zdarzyła się jedna gleba przy 5 km/h (piasek :-/ ) po której pozostał mały ślad na owiewce i osłonie silnika (na zdjęciach widać). Zamontowane crash pady. Zmodyfikowane kierunki. Użytkowana tylko weekendowo i tylko na trasie (z moją szanowną małżonką z tyłu, więc nawet poszaleć nie było jak... :-)Oddam TYLKO w dobre ręce ;) Zdjęcia i filmik Suche dane:rok: 2003kolor: czarnyprzebieg: 20400 kmmoc: 117 KMopony: Continental Contiforce całkiem całkiem założone jakieś 1,5 tyś. temułańcuch: całkiem całkiem, pojeździ jeszcze.... wyciągnięty do połowy skali Aha no i cena w promocji do negocjacji: okrągłe 18888 zł :-) CV i podanie z prośbą o zakup kierować do :-) :[email protected]602761106Gdańsk Edytowane 9 Czerwca 2008 przez mrew Cytuj ******************** Triumph Speed Triple :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Ceny widzę nie podałeś, w temacie piszesz, że oddasz hmmm... skoro tak to biorę :icon_eek: Kiedy mogę zgłosić się po kluczyki? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrew Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Się już poprawiłem :-) A to chyba z tego faktu, że "tak bardzo" chcę się hondziną pożegnać.... ehhh... Cytuj ******************** Triumph Speed Triple :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Potwierdzam stan i kondycje motoru - można brać w ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi