zappa Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Dawaj jakies namiary a nie sciemniasz o n-k :biggrin:Chopaki, dajcie szansę naszym rybkowiczom się pochwalić :biggrin:Tak więc... czekamy na jakieś oficjalne info :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdBar Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 (edytowane) A o środzie cisza to gdzie śmigamy :eek: :) :crossy: koszulki obowiązkowe :biggrin: Panie Panowie, słyszałem od znajomego wędkarza że w tą śodę będą bardzo dobre "brania" :biggrin:.. Do zobaczenia jutro.. ps.jak konkretów będzie brak, to Torwar a potem coś wymyślimy. Edytowane 4 Listopada 2008 przez AdBar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 (edytowane) Ja raczej niezdążę maszyny ogarnąć ale może bym puszką podjechał :icon_razz: no chyba że ktoś chce mnie na plecaczka :wink: ps ja proponowałem imole w piasecznie - gokarty. Ale było jakoś bez odzewu a tam lepiej się wcześniej zapowiedzieć, żeby tor był w miarę wolny. pps choć z tego co na razie widzę nie ma żadnych rezerwacji. Edytowane 4 Listopada 2008 przez banka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Banka,gokarty to super pomysł :biggrin: :) jestem jak najbardziej-za..a jak reszta?? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Ja jestem przeciw bo w tą środę tylko wam potowarzyszę, a potem spadam na koncert :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Ja jestem przeciw bo w tą środę tylko wam potowarzyszę, a potem spadam na koncert :icon_mrgreen: to pożycz moto ja chętnie skocze :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Koncert? Jaki koncert? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdBar Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 a potem spadam na koncert :D Chwal się gdzie i jaki ?..może to jest opcja rybna? :D ps. rybna brać jest wszędzie.. dzisiaj w "radosny sposób" zostałem obtrąbiony na toruńskiej przez Teosika ( :D ) .. od razu mi się humor poprawił. :) i przestałem żałować że się w te mgły rano po ciemku pchałem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 w Progresji gra Uriah Heep :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HooLooVoo Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Ja z przyczyn wyższych* niestety dziś się nie pojawię :biggrin: * dzisiejsza pogoda nie jest przyczyną wyższą:buttrock: uważajcie na siebie dziś bo śliskouLu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Dżizas!!! Dwa tygodnie prob wbicia sie na forum i w koncu m isie udalo! Pierdylion rybek ominietych :/ Gdyby mnie mialo znowu nie byc to pozdrawiam mam, tate, zappe, marine..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igrazka Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Jeśli nie będzie dziś ulewy, to z okazji zdanego prawka pojawię się dziś na rybce. :biggrin:Rozumiem, że tradycyjnie Torwar 17:30? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Uwaga! Nie będzie w temacie! Na rybkę podjadę, ale tylko się przywitać... :biggrin: Mam za to do was pytanie. Zapewne wśród nas są jacyś informatycy.Moja firma szuka jakiejś godnej polecenia i rzetelnej firmy do robienia stron WWW, PHP i takie tam...Czy ktoś może zna kogoś rozsądnego?? PozdrawiamI sorry za offtopic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Uwaga! Nie będzie w temacie! Na rybkę podjadę, ale tylko się przywitać... :biggrin: Mam za to do was pytanie. Zapewne wśród nas są jacyś informatycy.Moja firma szuka jakiejś godnej polecenia i rzetelnej firmy do robienia stron WWW, PHP i takie tam...Czy ktoś może zna kogoś rozsądnego?? PozdrawiamI sorry za offtopic No niestety - znajomy, choć dobry do www mówi że musi odpocząć bo dzieci musi robić:bigrazz: Poza tym nie motocyklowy - ale pytałem.A jak by potrzebowali do DTP to daj znać:bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Cielak, ja mam! Dawaj kontakt na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi