zappa Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Z koszem przyjedziesz :P :bigrazz: Mnie niestety nie będzie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HooLooVoo Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 (edytowane) Co do Tarchomina w sobotę do ja i dwa moje plecaki meldujemy się ok 15. Z koszem przyjedziesz :P :banghead: Adbarowa CeBulka to wersja LIMO :bigrazz: Edytowane 10 Października 2008 przez HooLooVoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdBar Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Z koszem przyjedziesz :P :banghead: Mnie niestety nie będzie :banghead: Kosz to tylko taki na "grzyby" mam :bigrazz: .. na 4 kołach poprostu.. szkoda że sie nie wyrobisz.. "Adbarowa CeBulka to wersja LIMO" --- musze faktycznie nad takową pomyśleć :banghead: Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Zappa a póżniej niż na 15 sie wyrobisz??Wpadnij chociaż na 18-19. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 A może jedzie ktoś motongiem spod Torwaru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Zappa a póżniej niż na 15 sie wyrobisz??Wpadnij chociaż na 18-19. :biggrin:Dopiero jakoś tak kończę zajęcia a jeszcze dojazd... :D a przecież tam psy dupami szczekają i konie na palcach gwiżdżą... :eek: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Dopiero jakoś tak kończę zajęcia a jeszcze dojazd... :icon_razz: a przecież tam psy dupami szczekają i konie na palcach gwiżdżą... ;) :bigrazz:Zappa dasz rade :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qwintus Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Jutro z Roberto musimy dac odpowiedz w sprawie ogniska i imprezy w Przystanku Tarchomin w sobotę 11 pażdziernika o godzinie 15.00. Zapowiada się ciekawie tylko nie wiem ile ludzi reflektuje. Piszcie kto zdola sie doczlapac. W razie co czekam na BP na Modlińskiej w sobotę o godzinie 14.45 na tych co nie wiedza jak tam dojechac.PozdrawiamTeosik1.Czy BP na ul. Modlińskiej 195 ?2. Czy przewidziany jest czas dla spóźnialskich ? - będę jechał z Falent , więc nie wiem czy podołam na miejsce co do minuty.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 [A może jedzie ktoś motongiem spod Torwaru?Ja ja ja :cool: W końcu wolny dzień :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 (edytowane) 1.Czy BP na ul. Modlińskiej 195 ?2. Czy przewidziany jest czas dla spóźnialskich ? - będę jechał z Falent , więc nie wiem czy podołam na miejsce co do minuty..Bp Modlińska po drugiej stronie niż Mc Donald. Będę czekał 15 minut na spóźnialskich :smile: Pozdrawiam i zapraszam na fajną zabaweTeosik Edytowane 11 Października 2008 przez Teosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 [A może jedzie ktoś motongiem spod Torwaru? Ja ja ja :cool: W końcu wolny dzień :smile: A o której? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedarek Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 A o której? o 14:30? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 (edytowane) W związku z słabo działającym forum proszę wszystkich o przekazywanie wiadomości o dzisiejszej imprezie innym rybkowiczom za pomocą np. sms.PozdrawiamTeosik Edytowane 11 Października 2008 przez Teosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 (edytowane) o 14:30?Pasuje Edytowane 11 Października 2008 przez Jesus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baders Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 czy wszyscy macie problem z wchodzeniem na forum warszawa?? nie wiem co sie dzieje ale od pewnego czasu próbująć wejsc i poczytac cos o jakis ustawkach ciagle wrzuca mnie na strone głowną.... :-/ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi