Bartasarte Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 siostra tez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Najważniejsze to to, że ma fajny kawałek placu z miejscem na ognicho.A siorkę to se sami oceniajcie :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Najważniejsze to to, że ma fajny kawałek placu z miejscem na ognicho.A siorkę to se sami oceniajcie :icon_question: no dobra to wrzuć jakieś fotki... jak mamy oceniać :icon_mrgreen: a ognisko swoją drogą możemy zrobić :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Szkoda że musiałem zmykać ale i tak było fajowo - jak zwykle:)A co z tym trupem w budce telefonicznej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mopik (Bachor) Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Dzień dobry Rybkowicze! :icon_question: To, ze przez dluzsza chwile mnie nie bylo, wcale nie znaczy ze was olalam, nie nie nie! Po prostu zaczely mi sie studia na nowej uczelni, nadal pracuje i jeszcze tego wszystkiego nie ogarnelam odpowiednio... I jeszcze chwile mi to zajmie :/ Ale tymczasem, mam wazne info do przekazania:znajoma z forum (ale nie rybkowicz), Wemi, regularnie organizuje wypady "dobroczynne" - do domu dziecka np. Tym razem jest propozycja na następną niedzielę (godzina do ustalenia, prawdopodobnie koło 11h): odwiedzić 18letniego Bartka pod Łodzia, który jest motocyklowym zapaleńcem, ale który w wyniku raka stracił nogę. W poniedziałek będzie w Warszawie na chemię, więc znow bedzie uziemiony przez jakis czas. I pytanie: czy ktoś odważy się wziąć go na plecak?kto jest zainteresowany dołaczeniem albo pomoca w organizacji, kontakt z Wemi przez gg: 1753677 Co do koszulek - Mamiszon pokazal mi projekt z napisami, fajnie sie skomponowalo :icon_mrgreen: Dajcie znac czy cos jeszcze mam z tym kombinowac! Pozdrawiam wszystkich Rybkowiczow :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Odnośnie wypadu po Bartka to ja niestety żadnych plecaczków nie wożę... Odnośnie spotkania żałuję że nie mogłam z Wami pojechać gdziekolwiek pojechaliście, ale miło było Was zobaczyć. Co do ogniska w Sulejówku to ja się piszę, bo moi Rodzice tam mieszkają (dajcie znac na [email protected]). Pozdrowionka dla wszystkich :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 A co z tym trupem w budce telefonicznej?Zobaczył taaaaaką krowę(i tej wersji będę się trzymać! :icon_biggrin: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Zobaczył taaaaaką krowę(i tej wersji będę się trzymać! :icon_biggrin: ) Czyli było kila wersji? Aj tam - twister go załatwił :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 (edytowane) Hehehe , fajnie że rundko (rondko) się spodobało, można powtórzyć tylko nie należy przesadzać bo jak kółko zrobimy jak wszyscy nie wjada to się zablokujemy :icon_biggrin: Przepraszam jak ktoś komu się spieszylo nadrobił drogi :/ Nie lubię zagadek :icon_mrgreen: A knajpa fajna, ale jedzenie średnie Edytowane 9 Października 2008 przez MichaelO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Hehehe , fajnie że rundko (rondko) się spodobało, można powtórzyć tylko nie należy przesadzać bo jak kółko zrobimy jak wszyscy nie wjada to się zablokujemy :icon_biggrin: Przepraszam jak ktoś komu się spieszylo nadrobił drogi :/ Nie lubię zagadek :crossy: A knajpa fajna, ale jedzenie średnie musimy znaleźć takie większe rondko bez świateł na co najmniej 20 motocykli .... ciekawe co na to puszki :icon_mrgreen: ja tam się nawpieprzałem jak dziki i nie narzekam :notworthy: a co do nadrobienia drogi jak dla mnie git :biggrin: lepsza trasa, więcej jeżdżenia... same plusy :biggrin: pzdrR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Co do ogniska w Sulejówku to ja się piszę, A co z tym ogniskiem ??? :notworthy: Bo jak ognisko to jestem za, chyba ze to po paintballu czy innej strzelaninie :icon_mrgreen: Telefuny do mnie sa znane wiec prosze o info.A co z niedzielnym jakims wypadem ??? :icon_biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HooLooVoo Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Trochę późno pisze ale dzięki za wczorajszą rybkę :icon_biggrin:Było super i pomimo że pogubiliśmy Adbara (wiatr mu w uszy wiał bo nie słyszał że wracamy drugą strona Wisły do domu) to liczę że jeszcze jakaś rybka w tym roku będzie :icon_mrgreen: pozdrawiamuLu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Jutro z Roberto musimy dac odpowiedz w sprawie ogniska i imprezy w Przystanku Tarchomin w sobotę 11 pażdziernika o godzinie 15.00. Zapowiada się ciekawie tylko nie wiem ile ludzi reflektuje. Piszcie kto zdola sie doczlapac. W razie co czekam na BP na Modlińskiej w sobotę o godzinie 14.45 na tych co nie wiedza jak tam dojechac.PozdrawiamTeosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Mnie przywiezie Kierowca Prezydenta Miasta Stołecznego Warszawy :cool:Pół roku nie jeździłem komunikacją miejską... więc szykuje się niezła jazda :DPo takiej traumie na pewno będę musiał coś wypić :bigrazz: Pozdrawiam,R. P.S. Pogoda na sobotę zamówiona :flesje: Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdBar Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 (edytowane) :D Było super i pomimo że pogubiliśmy Adbara (wiatr mu w uszy wiał bo nie słyszał że wracamy drugą strona Wisły do domu) to liczę że jeszcze jakaś rybka w tym roku będzie ;) Hehe.. AdBar sam sie zgubił ;).. spoko.. inna rzecz że tempo moja hondzia i plecaczek uznali za zbyt jakby to powiedzieć.. szybkie?? :smile: .. i pojechaliśmy swoimi kanałami.. Co do Tarchomina w sobotę do ja i dwa moje plecaki meldujemy się ok 15. Pozdrawiam Edytowane 10 Października 2008 przez AdBar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi