turtel Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Hmmm na zewnątrz coraz ładniej. Więc ok 19 zchęcią bym się dołączył tylko gdzie Was szukać, więc z kim się kontaktować ewentualnie w tej sprawie ? Chyba, że ostateczne info gdzie jedziecie pojawi się wtym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 (edytowane) Dobra jak ktoś chce się zorientować gdzie jestesmy to niech się ładnie przedstawi i dzwoni do mnie - sześćset siedem - zero - czydzieści osiem - siedemset jeden . Nie odbieram w czasie jazdy, nie jestem włochem :) Edytowane 8 Października 2008 przez MichaelO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Dziś ja także dołączę do szanownych rybkowiczów. Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Powiem wam, że dziś było naprawdę super :wink: nie wiem dlaczego, może bo ostatnio rybki były krótkie a może bo ja nie miałem czasu... w każdym razie dziś naprawdę miło spędziłem czas i się wyśmigałem :) Fajny był szpan na rondzie - MichelO :icon_rolleyes: :P albo jak Aśce grupa się na początku znudziła i nas na czerwonym świetle zostawiła ;) Bartas mówił, żeby pozdrowić bo ostatnio forum mu się buntuje ;) W środę pod torwar to już w ciemno można przyjeżdżać :)tak mało osób się deklarowało a było nas całkiem sporo. Pzdri do następnego :icon_twisted: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 YEA! dzeki zappie udalo mi sie w koncu zalogowac na forum! dzisiejsza rybka byla bardzo bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Fajny był szpan na rondzie - MichelO :icon_rolleyes: :icon_twisted: albo jak Aśce grupa się na początku znudziła i nas na czerwonym świetle zostawiła :P ŻÓŁTE BYŁO!!!! A szpan na rondzie to wina Wolkana-tak kolegów zmylić... no kto to widział?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 ja bym na tym rondzie jeszcze pare kolek zrobil i na HOP wszyscy zjezdzaja najblizszym zjazdem :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekka Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Fakt dzisiejsza rybka byla bardzo spontaniczna.Miejsce docelowe wybrane na zgrupowania a pozniej ten dosc oryginalny powrot z Gory Kalwarii do Wawy przez Zakret z runda honorowa na rondzie :icon_rolleyes: Fajnie ze ta trasa sie tak wydluzyla - lekko mi nogi zmarzly ale bylo przyjemnie.I jeszcze przelot Trasa Siekierowska - niektorzy bili tam rekordy :icon_twisted: - wiem na kogo zakablowac do niebieskich ze 200 pocinal :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 ŻÓŁTE BYŁO!!!! A szpan na rondzie to wina Wolkana-tak kolegów zmylić... no kto to widział?! No dobra żółte żółte :icon_twisted: :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Ja niestety nie dałem rady dzisiaj, ale widzę, że i tak chyba o 19 już nie byłoby sensu Was szukać. A chyba mam czego żałować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 A mnie się podobało bo znowu - jak w Borkach, machały i zatrzymały mnie dwie tirówki :) :icon_rolleyes: Tylko ta karuzela na rondzie jakaś taka przykrótka bo... zacząłem liczyć już kółka kiedy komuś się znudziło i wszyscy zjechali... nawet nikt nie zdążył na nas potrąbić... a mogło być tak fajnie... :P Ogólnie było GIT! :wink: A tak w ogóle to mam pomysła na fajne ognicho w Sulejówku... Mam tam siorkę i było by fajowo zrobić jej najazd na chałupę :icon_twisted: Co Wy na to? :) Ja niestety nie dałem rady dzisiaj, ale widzę, że i tak chyba o 19 już nie byłoby sensu Was szukać. A chyba mam czego żałować...No jak to?? Ja dopiero wyruszyłem z Targówka 18.30 :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 A szpan na rondzie to wina Wolkana-tak kolegów zmylić... no kto to widział?! Proszę o wybaczenie nie wiedziałem, że chcieliście jechać ze mną, to bym poczekał, a tak jak zwykle sam :icon_rolleyes: Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 (edytowane) A tak w ogóle to mam pomysła na fajne ognicho w Sulejówku... Mam tam siorkę i było by fajowo zrobić jej najazd na chałupę :icon_mrgreen: Co Wy na to? ;) no nie wiem ... a ile ma lat :icon_question: :D :icon_razz: Edytowane 9 Października 2008 przez banka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Ale wam fajnie. Zazdroszczę :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 (edytowane) no nie wiem ... a ile ma lat :icon_question: ;) :icon_razz:No chałupa nie tak dawno wybudowana :D :icon_mrgreen: Edytowane 9 Października 2008 przez zappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi