maciekka Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 A wiesz, że maciekka się przyznaje do tego systemu? :icon_eek: A na strzelnicy to chyba po postalu broni nie potrzebujesz? Szpadelek w rękę i rozwalasz nim tarcze :banghead: Ech wy tu psy wieszacie na USOSie a czlowiek kiedys kilka nocy zarwal pracujac na tym :biggrin: Szkoda ze juz nie mam dostepu do bazy bo bym mogl naprawic bledy z ocenami :) Fajnie ze nadal dziala ta ukryta bardzo lubiana przez studentow funkcjonalnosc zaliczania przedmiotow z ktorych nie oddalo sie pracy czy tez nie podchodzilo sie do examu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elqjp Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 (edytowane) No wreszcie ruszyło Forum. Proponuję stworzyć listę mailową rozsyłaną przez yahoogroups. Żeby w awaryjnej sytuacji mieć z sobą kontakt przez maila. Edytowane 30 Września 2008 przez elqjp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 To szybciutko po rozmowie z 'kierownikiem imprezy' powiem, że w najbliższą środę znów szykuje się mokra robota :buttrock: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igrazka Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 No wreszcie ruszyło Forum. Proponuję stworzyć listę mailową rozsyłaną przez yahoogroups. Żeby w awaryjnej sytuacji mieć z sobą kontakt przez maila. Jako kompletny świeżak, bez wyrobionych kontaktów, popieram inicjatywę stworzenia listy awaryjnej, bo przez ten tydzień przerwy czułam się jak dziecko we mgle, a sezon zaraz się kończy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Jako kompletny świeżak, bez wyrobionych kontaktów, popieram inicjatywę stworzenia listy awaryjnej, bo przez ten tydzień przerwy czułam się jak dziecko we mgle, a sezon zaraz się kończy ;) Sezon nigdy się nie kończy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igrazka Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Dla niektórych się kończy, zwłaszcza jeśli wstawiają moto na zimę do garażu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekka Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Moze tak na szybko dla tych ktorych nie bylo w Borkach - dzisiaj byl planowany wypad na strzelnice.Zbiorka standardowo na Torwarze od 17.30 - pewnie kolo 18 ruszymy :-)Moze Kierownik sie odezwie to uszczegolowi dzisiejszy wypad. Dodam ze w zeszlym tygodniu nie bylo forum a i tak na Torwarze pare maszyn sie pojawilo - za co oczywiscie wielkie podziekowania :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafii Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Forum nareszcie zaczęło działać ! huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! więc witam wszystkich "rybkowiczów". Ja z Ewa niestety dzisiaj się nie stawimy na Torwarze bo siedzimy w robocie i do tego jesteśmy jeszcze zapuszkowani. Podziękowanie za wspólny wypad i wypoczynek w Borkach. Byliśmy pierwszy ale nie ostatni raz. Wielkie dzięki dla Bartasa ,który miał jechać z nami do granic Wawy a dotarł do Borek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAKE Opublikowano 1 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Witam po przerwie, niestety dzisiaj ostatnie przygotowywania do jutrzejszego wyjazdu na wakacje wiec na pewno nie dołączymy z Sylwia. Pozdrawiam i dobrej zabawy zycze. do zobaczenia za 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 No wreszcie ruszyło Forum. Proponuję stworzyć listę mailową rozsyłaną przez yahoogroups. Żeby w awaryjnej sytuacji mieć z sobą kontakt przez maila. A działają wam subfora? Bo ja się nie mogę nigdzie wbić :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafii Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 masz racje ja tez mam ten sam problem, może nie do końca wszystko ruszyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekka Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 A działają wam subfora? Bo ja się nie mogę nigdzie wbić :( Muisz paskiem na dole po prawej sie tam wbijac - przynajmniej u mnie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Forum ożyło... lepiej późno niż wcale :( Dziś w ramach środowej rybki była planowana powtórka ze strzelanki, ale niestety ten plan runął... Cała strzelnica jest na dzisiejsze późne popołudnie zarezerwowana na jakąś imprezkę strzelecką. Więc potrzebny będzie plan B...Dodatkowo dziś niestety nie będę obecny celem podtrzymania tradycji... zarobiony jestem po same uszy i nie dam rady pojeździć. R. :) Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Ja z racji porannej ulewy zmuszony do zapuszkowania nie stawie się dzisiaj ku ubolewaniu moim i violki :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Ja niestety też nie ale będe na 2oo, po prostu jadę brata uczyc matmy, miał przyjechać ale mu *%&*$&* puszkarz drogę zajechał i wirażka do poprawek wizualnych :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi