Ania Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Kobieta zmienną jest:)najpierw:"Zamieniam sie w sluch mrugacz.gif"A jak co do czego to się rozbrykaliśmy - tak? :lalag: Bo nie wiesz jeszcze jednego o rybkowiczach - nie mamy tajemnic :eek: Jedyne czego byśmy sobie nie oddali to :biggrin:No zmienna zmienna, ale niezmienny jest moj ubior motocyklowy... Jeszcze licze na to ze uda mi sie kupic buty, bo na razie smigam w salomonach przeznaczonych do gorskiej wspinaczki :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Jeszcze licze na to ze uda mi sie kupic buty, bo na razie smigam w salomonach przeznaczonych do gorskiej wspinaczki :icon_twisted: A tu Ci Marina powinna pomóc - ma najśliczniejsze rybkowe lakierki :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafii Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Przepraszam ,że się tak wcinam ale chciałbym wyskoczyć w niedziele ( ma być słonecznie ) gdzieś niedaleko Wawy no max do 200km. Szukam chętnych RYBKOWICZÓW na wspólny wypad. Moja propozycja to Ruciane-Nida.Jest tam podobno bardzo ładnie i statkiem można się przepłynąć. Z pod Torwaru wychodzi jakieś 206 km w jedną stronę.http://mapy.google.pl/maps?daddr=Ruciane-N...862&ie=UTF8&z=8 http://www.ruciane-nida.org A może macie jakiś inne propozycje na fajny wypad za miasto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Przepraszam ,że się tak wcinam ale chciałbym wyskoczyć w niedziele ( ma być słonecznie ) gdzieś niedaleko Wawy no max do 200km. Szukam chętnych RYBKOWICZÓW na wspólny wypad. Moja propozycja to Ruciane-Nida.Jest tam podobno bardzo ładnie i statkiem można się przepłynąć. Z pod Torwaru wychodzi jakieś 206 km w jedną stronę.http://mapy.google.pl/maps?daddr=Ruciane-N...862&ie=UTF8&z=8 http://www.ruciane-nida.org A może macie jakiś inne propozycje na fajny wypad za miasto ? jestem za a nawet przeciw, jeśli tylko nie wystąpią jakieś nieprzewidziane okoliczności piszę się jak najbardziej :biggrin: pzdrR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafii Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Bańka no to jest już nas dwóch. czekam na następnych chętnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Załóżcie sobie temat "ustawka na niedzielę" albo cuś takiego a nie zaśmiecacie nam rybkowy temat :banghead:Tu komentujemy i umawiamy się na środę! :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafii Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 no pewnie bym tak zrobił ale zależ mi na wypadzie z " rybkami" !!! w każda środę się widzimy to może i na niedzielny wypad się ktoś jeszcze zgłosi. będzie się można lepiej poznać i zaprzyjaźnić. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 a nie zaśmiecacie nam rybkowy temat :banghead: taaa 49 stron i 90% spamu, temat wcale nie jest zasmiecony :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 no pewnie bym tak zrobił ale zależ mi na wypadzie z " rybkami" !!! w każda środę się widzimy to może i na niedzielny wypad się ktoś jeszcze zgłosi. będzie się można lepiej poznać i zaprzyjaźnić. :banghead: Czarno to widzę bo Ci co w sobotę jadą się wystrzelać, w niedziele muszą podpisać listę na bajzlu.Pacyfiści natomiast w sobotę jedzą kiełbaskę na bajzlu a w niedziele leczą kaca;)A są i tacy co w sobotę jadą pić pifko do krasnego to też wiadomo, że w niedzielę lista na służewcu.Ja to gdybym mógł to w sobotę pomiotać kulkami, potem zapiąć piątkę co by na dodę do krasnego zdążyć, po czym w niedzielę zjeść obiadzik na służewcu - to jest plan:)Łotewer - łykend zapchany :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Załóżcie sobie temat "ustawka na niedzielę" albo cuś takiego a nie zaśmiecacie nam rybkowy temat :banghead:Tu komentujemy i umawiamy się na środę! :) zappa proszę nie siać zamętu :banghead: to jest temat ogólno-rybny :D pzdrR PS zulus widzę, że wszystko masz przemyślane, ja to pewnie jak zwykle w ostatniej chwili podejmę decyzję. Ale karkówka z bajzlu musi być :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 to jest temat ogólno-rybny :banghead:A ta kiełbasa wczoraj to z ryby była? :banghead: hehehe pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 PS zulus widzę, że wszystko masz przemyślane, ja to pewnie jak zwykle w ostatniej chwili podejmę decyzję. Wiesz - marzenia nie kosztują :banghead: Musiałbym się bardzo spiąć by to zrealizować a i tak jeden niefortunny traf z painta i plany na kartkę, kartkę w riwanol i sobie okłady na krwiaki można nimi robić:banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Właśnie wróciłam z Sulejówka - odebrałam w końcu moje prawo jazdy :banghead: Oczywiście byłam moto a z nieba leją się hektolitry wody, więc jestem mokra i zziębnięta - muszę pomyśleć o jakiejś skórze :banghead:W związku z tym na jakąś dalszą "rybkę" się piszę, ale niestety najbliższe 2 weekendy odpadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 A ta kiełbasa wczoraj to z ryby była? :banghead: hehehe pozdr jurjuszi na naszej "rybce" to rybka zawitała może 2 albo 3 razy :banghead: pzdrR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Oczywiście byłam moto a z nieba leją się hektolitry wody, więc jestem mokra i zziębnięta - muszę pomyśleć o jakiejś skórze ;) Ja za godzinkę wychodzę z pracy i też przyjdzie mi zmoknąć:wink:A miałem taki piękny plan - polatać dookoła komina :icon_biggrin: Co do skóry - pomyśl raczej o texie jakimś na dłuższą mokrą trasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi