rafii Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Sobota lub niedziela? jestem za byle pogoda dopisała! posiedzimy ,pogadam, zjemy kiełbaskę z pomidorkami . jak się spotkamy wczesnym popołudniem to może tyle komarów nie będzie. Pożarły mnie trochę wczoraj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Ania ty się nie przejmuj, za każdym razem będziesz znała już więcej i więcej rybkowiczów i będzie coraz fajniej i w końcu wpadniesz w "uzależnienie" jak cała reszta ;) Byłoby miło jakby ktoś podszedł i pogadał a tak to tak dziwnie trochę się czułam, ale masz rację na pewno z każdym spotkaniem będzie lepiej.Pozdrowienia dla tych których poznałam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Roberto na tej fotce można Cię pomylić z panem młodym ;)No tak! ten z tyłu w gajerku to jaki świadek może czy co? ;) Byłoby miło jakby ktoś podszedł i pogadał a tak to tak dziwnie trochę się czułam, ale masz rację na pewno z każdym spotkaniem będzie lepiej.Pozdrowienia dla tych których poznałam :biggrin:No to ja przepraszam :P strasznie dużo luda było i z każdym chciało się pogadać a i tak nie obleciałem wszystkich i planu nie wykonałem :rolleyes: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Byłoby miło jakby ktoś podszedł i pogadał a tak to tak dziwnie trochę się czułam, ale masz rację na pewno z każdym spotkaniem będzie lepiej.Pozdrowienia dla tych których poznałam :bigrazz: A to wszystko przez Wolkana :wink: bo ostatnio się uparł, że się nie będzie z nami bawił:)Kate speniała że znowu się ktoś wypnie i przez to nie poznałaś nas wszystkich.Obiecujemy, że następnym razem posadzimy Cię na samym końcu - za Wolkanem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 A to wszystko przez Wolkana :bigrazz: bo ostatnio się uparł, że się nie będzie z nami bawił:wink:Kate speniała że znowu się ktoś wypnie i przez to nie poznałaś nas wszystkich.Obiecujemy, że następnym razem posadzimy Cię na samym końcu - za Wolkanem :biggrin:Faktem jest, ze nie przyjechalam na miejsce zbiorki tylko na ognisko... Moze to przez to. Bedzie dobrze mam taka nadzieje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Tak! Wtedy to po prostu będziesz musiała wszystkich poznać :biggrin: Obiecujemy, że następnym razem posadzimy Cię na samym końcu - za Wolkanem :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdBar Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 A to wszystko przez Wolkana :) bo ostatnio się uparł, że się nie będzie z nami bawił:DKate speniała że znowu się ktoś wypnie i przez to nie poznałaś nas wszystkich.Obiecujemy, że następnym razem posadzimy Cię na samym końcu - za Wolkanem :wink: Hej, Ania po prostu "atakuj ludzi" nie czekaj aż sami przyjdą :biggrin: . . śmiało śmiało i jeszcze raz śmiało.. impreza była otwarta i parę osób było zwykłymi klientami .. trudno do każdego stolika podchodzić i pytać "czy Państwo na rybkę"? :bigrazz: Pozdro i do nastepnego razu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Hej, Ania po prostu "atakuj ludzi" nie czekaj aż sami przyjdą :biggrin: . . śmiało śmiało i jeszcze raz śmiało.. impreza była otwarta i parę osób było zwykłymi klientami .. trudno do każdego stolika podchodzić i pytać "czy Państwo na rybkę"? :bigrazz: Pozdro i do nastepnego razu...No dobra dobra, bo sie OT robi... Ja taka niesmiala jestem i nie umiem atakowac, a tak na serio to w sumie mam podobnie podejde do kogos i sie spytam, to Ty jestes kims tam z forum? Czarny kask w rozowe kwiatki i czarna GS-ka 500 to Ania :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Dobra, rozwiązanie jest proste, nastepna rybka, podchodzimy do każdej dziewczyny której nie kojarzymy i pytamy czy ty to Ania :biggrin: Jak tak to się przedstawiamy, i gadka :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Dobra, rozwiązanie jest proste, nastepna rybka, podchodzimy do każdej dziewczyny której nie kojarzymy i pytamy czy ty to Ania :wink: Jak tak to się przedstawiamy, i gadka :)Ale mnie naprawde latwo poznac po kasku i nie musicie do kazdej dziewczyny podchodzic :biggrin: Mam czarna kurtke i spodnie AlpineStars i kask w rozowe kwiatki Shoeia i zwykle niebieski plecak...Latwo mnie poznac bo prawie ciagle sie usmiecham :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 No dobra dobra, bo sie OT robi... Ja taka niesmiala jestem i nie umiem atakowac, a tak na serio to w sumie mam podobnie podejde do kogos i sie spytam, to Ty jestes kims tam z forum? Hehe.... Jak podszedłem po kiełbę, ktoś (nie pamiętam) do mnie podszedł i pyta- Ej, a Ty motocyklem jesteś?A ja zaskoczony, choć wiedziałem jaki jest cel zadania pytania, zamiast odpowiedzieć "Tak, na rybke" to mówię- Nie. Puszką.- Aaa, no to swój - padła odpowiedź Czarny kask w rozowe kwiatki i czarna GS-ka 500 to Ania :biggrin:Aaaa to ja Cię widziałem na Sanguszki jak się przeciskałaś z zacięciem w korku. pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Dobra, rozwiązanie jest proste, nastepna rybka, podchodzimy do każdej dziewczyny której nie kojarzymy i pytamy czy ty to Ania :bigrazz: Jak tak to się przedstawiamy, i gadka :wink:Ja tak właśnie zrobiłem! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Aaaa to ja Cię widziałem na Sanguszki jak się przeciskałaś z zacięciem w korku. pozdrNo niestety nie umiem przeciskac sie w korkach jeszcze za bardzo, bo jezdze dopiero 3 tydzien moto. Ale kiedys mi sie bedzie udawac ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Czarny kask w rozowe kwiatki to Ania :bigrazz:No to następnym razem musisz siedzieć w kasku to Cie reszta rozpozna :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekka Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 To juz mamy pelny opis Na nastepnej rybce wszyscy wygladamy czarnego shoei i spodni alpine :biggrin: A powazniej to najlepiej przyjechac wczesniej na zgrupowanie czy to na Torwar czy na BP wtedy najlepiej sie poznac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi