zulus Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 nie wiedzialam Zulus ze masz takie preferencje!!!jak chodzilo o mloda i aktrakcyjna kobiete, to siedziales cicho, ale majkela od razu zaofiarowales sie wziac Się nie odzywałem bo mama patrzy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naja Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Tylko niech ktoś weźmie aparat bo nas dziś nie będzie :) .A chętnie zobaczymy jak się bawiliście. Smacznej kiełbaski i dobrej zabawy życzymy.naja i darqvader Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedarek Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Pierwszy! Pierwszy! :icon_rolleyes: Teraz już wiem co trzeba zrobić zeby wpisać pierwszego posta ;-).Pozdrawiam wszystkich rybkowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Wy sobie jecie a ja ''siedzę'' w robocie. :icon_rolleyes: Kurdę przyzwyczaiłem się do środowych wypadów :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 :icon_biggrin: drugi jestem dzieki za udaną rybkę, kiełbaska była wyśmienita. Frekwencja poprawiona 39 motocykli.Dzieki za miło spędzony czas i do następnej rybki. :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Kurde czy te banki nie moga szybciej dzialac?? :banghead: Czekam na decyzje w sprawie kredytu i maja czas do czwartku(tj jutra) i jak zwykle czekaja na ostatni moment.Moto juz czeka na zaplate a ja na kase :icon_biggrin: Dlatego dawac fotki ogladne co i jak :icon_razz: Na srodowa rybke bede wolny dopiero 24 wrzesnia :( :lalag: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marla Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Trzecia :banghead: liczyłam ,że będzie trochę więcej moto :icon_biggrin: bo aż obstawiłam 47 :lalag: :icon_razz: a tu taki zonk :( pozdrawiam i do kolejnej rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Co tu duzo gadać ... jak zwykle milo bylo was zobaczyc :banghead:tym razem spozniony ale obecny !! :clap: siostrze tez sie podobalo :cool: pzdr i do nast rybki !! b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mopik (Bachor) Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 No proszę jaki udany dzień! Nie dość, że mnie więcej się ze wszystkim wyrobiłam i zdążyłam na czas na rybkę to jeszcze znalazłam swojego rycerza na lśniącej maszynie do wożenia balastu :banghead:)) dziękuję :* Po kolejnej (bynajmniej nie ostatniej) rybce decyzja podjęta - na następny sezon zaopatruję się w skuterek i pyr pyr pyr powolutku zaczynamy się uczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 To i ja się się melduję. Dojechałam (a właściwie dopuszkowałam) bezpiecznie. Sorry Majkel za ten burdel (dla niewtajemniczonych proszę nie brać dosłowanie) w aucie. Następnym razem żadnych chwastów na wynos :banghead:Dziękuję za kolejną udaną rybkę. Bardzo fajna miejscówka i bardzo miłe towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 (edytowane) Dzięki wszystkim za przybycie. :cool: Jak zwykle rybka udana.Pobity rekord w ilości maszyn 39 szt. Do końca sezonu będzie z 50 maszyn. :banghead: Myśle że klimat knajpki wszystkim się spodobał i będziemy tam częściej bywać (może także bez motocyki) :clap: Pozdrawiiam i do następnej rybkiTeosik Edytowane 10 Września 2008 przez Teosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Bardzo fajna rybka. :clap: Miejsce "na luzie" :banghead: Pozdrawiam.Do rybki :cool: Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafallo5vr6 Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 ja także bardzo dziękuje za SUPER RYBKĘ, jeszce raz dzieki za przybycie na wesele i podaje link, w moim temacie slubnym takze, reszta najwazniejsza jutro :banghead:http://picasaweb.google.pl/amficzek/LubGosiIRafaA02#pozdrawiam rafallo r1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekka Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Dzieki za super impreze.Miejscowka naprawde wporzadku i warto tam cos zorganizowac w przyszlosci. Teraz wiem ze wedlug niektorych moje moto chodzi jak sieczkarnia :banghead: Podziekowania za wspolny powrot :cool: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Teraz wiem ze wedlug niektorych moje moto chodzi jak sieczkarnia :banghead: Podziekowania za wspolny powrot :flesje: Pozdrawiam Ty się moim zdaniem nie przejmuj - ja tam się nie znam;) I ja dziękuję za, jak zwykle super "rybkę" Dozatydzień - kurka to rzeczywiście uzależnienie jakieś:flesje: ...i podaje link, w moim temacie slubnym takze, reszta najwazniejsza jutro :flesje: Super fotki. Poproszę o to zbiorcze w "normalnej" wielkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi