majkelpl Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Wrrrrrrrr .......... :crossy: Juz znalazlem.ps. To kiedy sie spikniemy w okolicach ??? Parapetowa bedzie gdzis w pazdzierniku :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Wrrrrrrrr .......... :crossy: Juz znalazlem.ps. To kiedy sie spikniemy w okolicach ??? Parapetowa bedzie gdzis w pazdzierniku :) To już kupiłeś mieszkanko? Mam nadzieję, że w N.Iwicznej:)A spiknąć to się zawsze możemy - ja tam zawsze mogę :) Póki co plan jest taki: sobota rano motobajzel a potem mykamy do Krasnegostawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Kurde, no! Moja żonka znowu się gdzieś szwęda do piatku. Chętnie zajrzę na rybkę, ale najprawdopodoniej będę puszką i z dzieciakiem. No, chyba, że uda mi się załatwić jakąś opiekę to wtedy oczywiście :crossy: pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Kurde, no! Moja żonka znowu się gdzieś szwęda do piatku. Chętnie zajrzę na rybkę, ale najprawdopodoniej będę puszką i z dzieciakiem. No, chyba, że uda mi się załatwić jakąś opiekę to wtedy oczywiście :crossy: pozdr Opieka nad dziećmi : http://www.brauchauto.com/images/80jr50.jpgZałatw coś w tym stylu i na rybkę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Kurde, no! Moja żonka znowu się gdzieś szwęda do piatku. Chętnie zajrzę na rybkę, ale najprawdopodoniej będę puszką i z dzieciakiem. No, chyba, że uda mi się załatwić jakąś opiekę to wtedy oczywiście :crossy: pozdr Dzieci na rybce mile widziane :)Zabieraj pociechę bo lepiej z nim niż wcale. Zappa zapoczątkował zabieranie latorośli więc moż ei więcej "młodocianych" się znajdzie. Skoro to ognisko, to może wszyscy niech zabiorą dzieciaki i zrobimy wielki motocyklowy picknic rodzinny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekka Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Opieka nad dziećmi : http://www.brauchauto.com/images/80jr50.jpgZałatw coś w tym stylu i na rybkę :) Spamer :) Zaraz kierownikowi P. powiem co robisz w pracy :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Spamer :wink: Zaraz kierownikowi P. powiem co robisz w pracy :biggrin: Tee - donosiciel. Za donoszenie język na kobrze "podgrzewamy" :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 O żesz donosicielu :biggrin:Kierownika nie ma a zastepca by się tylko rozesmiał chyba ? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Dzieci na rybce mile widziane :biggrin:Zabieraj pociechę bo lepiej z nim niż wcale. Zappa zapoczątkował zabieranie latorośli więc moż ei więcej "młodocianych" się znajdzie. Skoro to ognisko, to może wszyscy niech zabiorą dzieciaki i zrobimy wielki motocyklowy picknic rodzinny :wink:Hehe.... Byłem raz z małym w 2oo na forumowym jajeczku. Wysiadamy z samochodu a on rozgląda się i pyta.- Tata, gdzie ten bar?- No tu - odpowiadam pokazując na śliczny charakterystyczny budynek.- Ale to jest jakaś mordownia!!! :biggrin: pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Ja niestety Bachora jeszcze nie znam. A moze stety?? :flesje:Ja znam! I chętnie wezmę pod swoje skrzydła ;) O ile mój się nie przywlecze ze mną :crossy: A że w lubece to wiem bo Twój braciszek mi karkóweczkę i piersiątko z indyka piekł i podawał:)Zresztą powinien za brak info dostać zjebki;) Taka impreska ominęła rybkowiczów :buttrock:Jestem jak najbardziej za! :biggrin: Dzieci na rybce mile widziane :DSkoro to ognisko, to może wszyscy niech zabiorą dzieciaki i zrobimy wielki motocyklowy picknic rodzinny ;)Będzie co wrzucić na ruszt... :biggrin: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marina Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 nie jestes wystarczajaca czujny jak na rybkowicza, zorganizowalismy sie jakies 5 stron temu. U nas wszystko z gory zaplanowane i dlatego tak dobrze nam sie jezdzi na rybke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 W jeden dzień nawaliliście postów na 3 strony, i nawet się jeszcze nie zorganizowaliście. My jesteśmy zawsze zorganizowani - byle by pamiętać kiedy środa i dojechać do torwaru na czas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Siema fajnie Zulus, ze wpadłeś miło było kogoś spotkać pracując na zxr-a, taka motocyklowa motywacja.Ja niestety nie mam jak dojechać bo po zxr-a będe jechał w środę albo w czwartek.A swoim nie chce przed sprzedażą bo wiadomo jak to bywa.Tata już mi nie chce motocykla pozyczyc bo pózniej nie było beny:D:D A braciszek mówi ,ze wozi tylko dziewczyny i nawet brata nie chce wziąć :icon_mrgreen: :crossy: Karkówka mam nadzieje ,ze była dobbra choć tak naprawdę ja grillowałem od 15:00 wcześniej się jeszcze cieszyłem w miare lekką robotą.Ostry "Mejdej" był jak ogarnąłem grilla i zaczeli się ludzie zchodzic po jedzenie..uffff ciezko było.A no i rzeczywiscie mogłem poinformowac rybkowiczów. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 W jeden dzień nawaliliście postów na 3 strony, i nawet się jeszcze nie zorganizowaliście.Idę popływać w Oceanie. Wracam na Borki to sprawdzę was rybkowicze.Tak jak Marina napisała - rybka ustawiona jest już niemal od tygodnia, teraz pozostała sama przyjemność spamowania, bo my to same spamery jesteśmy :) I (...) i rzeczywiscie mogłem poinformowac rybkowiczów.pozdroRzeczywiście... trzeba będzie to odrobić... :icon_mrgreen: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekka Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Barthezzz cos slabo sie starasz. Ja dzisiaj podpisalem umowe i jutro odbieram nowego sprzeta. Bede mial okazje pochwalic sie nim na najblizszej rybce :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi