IT_ Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Ja bym byl za coolmaxem, w koncu klimat sie ociepla :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Ogłoszenie parafialne :icon_razz: Po krótkiej konsultacji z Teosikiem przedstawiam propozycję wypadu na najbliższą "rybkę"... Termin: jak zwykle...Start: Torwar, godz. 17:30, ruszamy 15 minut później...Cel: "Przystanek Tarchomin"... już tam byliśmy, ale... tym razem będzie tam ognisko :biggrin: Trasa: jedziemy Trasą Siekierkowską, Wałem i nad Wisłą aż do Modlińskiej, potem zabieramy jak zwykle na BP pozostałych (ok. 18:30)... i dalej do miejsca przeznaczenia :biggrin: Na miejscu dla każdego będzie czekać porcja kiełbasy, pieczywko, kijek, dodatki... w sumie wyjdzie po kilka złotych na głowę... Oczywiście dla bardziej wygłodniałych kuchnia przygotuje na życzenie coś z lokalnego menu :icon_razz: Jeśli propozycja się przyjmie, to pozostaje nam tylko zaklinać pogodę... R. :crossy: Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 P.s. a przy tej zabawie można chociaż się zorientować kto lubi fun , a komu się nie chce powtarzać i idzie na łatwiznę. Pamiętajcie, ze liczą sie nawet chęci i nie odpuszczamy do końca :) Ja coś czuję, ze bawiliscie się w zabawę wymyśloną przez Kate "zapamiętywanie nicków" ufff dobrze ,ze mnie nie było hahaha :rolleyes: :) Pozdro i do zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Ja coś czuję, ze bawiliscie się w zabawę wymyśloną przez Kate "zapamiętywanie nicków" ufff dobrze ,ze mnie nie było hahaha :biggrin: :biggrin: Pozdro i do zobaczyskaTo dobrze - będziesz miał tylko trudniej :biggrin: Proste - im częściej bywa się na rybce tym więcej zna się rybkowiczów. Tym samym zabawa Kate jest staje się bardziej easy :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Myślę, że już zupełnie legalnie (liczę że odbiorę prawo jazdy w środę rano) pojawię się na najbliższej "rybce". Do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 A słowo ciałem się stało... - mam nadzieję... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 A ja najbliższą rybkę zjem w Tajlandii. :bigrazz:To fajosko :bigrazz:A mi sie udalo znalezc garaz (Ratuszowa niedaleko Dabrowszczakow) teraz szukam wspolwynajmujacych, jakby ktos mial jakies info to dajcie znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 W przyszlym tygodniu finalizuje(mam nadzieje)zakup moto(jesli Tomek K. nic zlego nie znajdzie) i jesli sie wyrobie to jade z wami :lalag: Pozwolicie? :lapad: :D Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 jade z wami :buttrock: Pozwolicie? :biggrin: :icon_razz:NIE - głupie pytanie... :icon_rolleyes: :icon_twisted: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 A może i mi się uda do Was dołączyć :P Tylko proszę, zdementujcie tą informację, że jak są korki to w nich stoicie :buttrock: :buttrock: Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Nie wiem jak inni ale ja w korkach nadal siedze na moto, i nie potrzebuję stać :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 (edytowane) Oczywiście dementuję! To jakieś kłamstwo że stoimy w korku. Ja tam siedzę i nie widziałem żeby ktoś z grupy stał... wszyscy siedzą :banghead: Edytowane 8 Września 2008 przez zappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Oczywiście dementuję! To jakieś kłamstwo że stoimy w korku. Ja tam siedzę i nie widziałem żeby ktoś z grupy stał... wszyscy siedzą :banghead:Bałabym się, że się przewrócę jakbym stała ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 A Ty tu co?? :wink: Ciebie jeszcze na rybce nie widziałem... ale mam nadzieję że już w środę naprawdę będziesz mogła zdementować te pogłoski :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 A Ty tu co?? :crossy: Ciebie jeszcze na rybce nie widziałem... ale mam nadzieję że już w środę naprawdę będziesz mogła zdementować te pogłoski :wink: :banghead: Mam nadzieje, ze mi sie uda w koncu byc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi