MichaelO Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 zulus, my skontrolujemy i wystawimy chromom ocenę :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 (edytowane) Wjazd do Modlina od strony Nowego Dworu Maz. jest przez most. Za mostem jest rondo, na którym trzeba skręcić w lewo (w chyba pierwszy, asfaltowy odjazd). Po ok. 200 m, zaraz za byłym wjazdem do twierdzy (tu był szlaban i budka wartownicza) jest droga w lewo, prowadząca w dół (przy tej drodze powinna być strzałka do knajpy) a na końcu tej drogi po lewej jest brama Ostrołęcka i knajpa w niej. Nie da się nie zauważyć.Jeżeli na rondzie pojedziecie w ostatni odjazd po lewej to też dojedziecie do bramy ale po bruku i od drugiej strony (w bramie chyba jest zakaz wjazdu ale da się przejechać :icon_twisted: ).Pokręćcie się trochę po twierdzy, warto pooglądać stare mury (choć sporo obiektów jest już zdewastowanych albo zburzonych ;) ). Przy knajpie jest plansza z planem twierdzy.pzdr Edytowane 3 Września 2008 przez Igor Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 arigato gozaimasu, zapamiętamy, postaramy się dotrzeć :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 zulus, my skontrolujemy i wystawimy chromom ocenę :buttrock:To zulus nie ma o co się martwić bo i ja będę brudaskiem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Ja chyba wiem gdzie to jest. Jakby cosś mogę poprowadzić :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 (edytowane) Do której tam biesiadujecie? Ja mieszkam 5 kilometrów od "Bramy" może zdążę wrócić i wziąć moto, bo dziś jak na złość jestm 4oooo :D :D pozdr Edytowane 3 Września 2008 przez jurjuszi Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Do której tam biesiadujecie? Ja mieszkam 5 kilometrów od "Bramy" może zdążę wrócić i wziąć moto, bo dziś jak na złość jestm 4oooo :icon_evil: :banghead: pozdrPewnie do 20 z minutami się zejdzie... :flesje: Sprężaj się! :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STYK Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Ja chyba wiem gdzie to jest. Jakby cosś mogę poprowadzić :icon_evil:Prosił, prosił i uprosił - prowadzisz :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqvader Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 (edytowane) tym razem ja pierwszy (a właściwie MY). dzięki za 'rybkę'. towarzysze dopisali :) później zamieszczę link do fotek z wyjazdupozdrawiamy (darqvader & naja) PS - golonka wyśmienita, polecam. :D Edytowane 3 Września 2008 przez darqvader Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAKE Opublikowano 3 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 My również dojechalismy, mam nadzieje ze Zulus nie zabladzil :) Sylwia była bardzo milo zaskoczona - wiec dziekuje serdecznie w jej imieniu i swoim. na info o koszulkach. pozdrawiam i do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naja Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 No to jak darqvader obiecał są dzisiejsze fotki http://picasaweb.google.pl/darqvaader/Rybka03092008# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Coś mi się zrypało w kompie, :lalag: rypka OK, pije pivko, jest OK :) :D :D Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 wybaczcie... nie dalem rady , a szukac was nie straczylo odwagi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 mam nadzieje ze Zulus nie zabladzil :wink: Ależ gdzie - ja?:cool: Znaczy jechałem, jechałem i teren poznałem jak po prawej Blue City minąłem :icon_mrgreen: Ponownie dziękuję za super towarzycho - było super.Do następnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Dzięki wszystkim.Było mi niezmiernie miło jeździć i posilać się z państwem :biggrin: P.S. Fotki fest. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi