ptaq_ Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Ja jeszcze nie wiem czy będę na Neste w Nieporęcie, czy na BP na Modlińskiej, to zależy jak się wyrobię z czasem, bo pewnie na BP będziecie koło 18:15, a na Neste koło 18:45. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Jeśli pogoda nadal będzie się poprawiać to i ja się wybiorę, nie wiem jeszcze tylko w którym miejscu dołączę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 (edytowane) Pogoda rzeczywiście sie poprawia, bo wyglądało to rano nie za ciekawie. Miejmy nadzieję, że będzie OKPozdro i do zobaczenia Edytowane 13 Sierpnia 2008 przez ptaq_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IT_ Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Ja tam widze slonce za oknem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Ja tam widze slonce za oknem :notworthy: i u mnie robi się ładnie, będzie dobrze :crossy: do zobaczenia pod Torwarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 u mnie wszystko zależy o której sie z roboty wyrwę. Pogoda mocno zachęca do przejażdżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafii Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 No lepiej nie chwalcie dnia przed zachodem słońca, oby nie było gorzej. Do zobaczenia pod Torwarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 A mnie się już robić nie chce i czekam na odgwizdanie gwizdka w fabryce.Marcin, trasę znasz więc spoko, nigdzie się nie spieszymy możesz nas dogonić a do PROMENADY chyba trafisz??Jakby co to wrzucam tel na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafii Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Ja też siedzę przed kompem i klikam. Robić się już nie chce a do końca jeszcze ponad pół godziny i pięknie słońce wychodzi Czekam aż wybije 17.00 odpalam sprzęta i śmigam po żonę a później do Was na Torwar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzmen Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 powiedzcie jeszcze tylko, gdzie dokładnie jest ten torwar :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamFilip Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Ja cały dzień jeździłem w deszczu po Wawie i żyję :notworthy: więc będę na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 powiedzcie jeszcze tylko, gdzie dokładnie jest ten torwar :crossy:Dokładnie w Warszawie! :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Pozwolę sobie wtrącić swoje trzy grosze ... celem uporządkowania środowego wypadu...środa, godz. 17:30, parking przy Torwarze...ruszamy o 17:45...trasa: Wisłostrada -> Most Grota -> Modlińska (na BP zabieramy kolejnych chętnych...) -> Marywilska -> Płochocińska -> Nieporęt (na NESTE zabieramy kolejnych chętnych...) -> Białobrzegi -> Rynia (Country Saloon) wrzucam szdybką ściągę, żeby nie latać po wszystkich stronach. Może wyrobie się na torwar, jak nie to Modlińska nie pamiętam ile mam benzynki :notworthy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Bede na Torwarze... a moja 4ka znajomych sie wymigala...Zatem bede sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sea Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 tak pogoda sie poprawiła (wie że zbliża się godzina rybkowania:))ja dziś niestety nie mogę powędkować z Wami :notworthy: , ale życzę udanego spotkania. aż łezka w oku się kręci że tyle sprzęta się zbiera i Tego nie zobaczę a co gorsze nie będę z Wami jechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi