Mopik (Bachor) Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Melduje obecność. Jestem na urlopie więc mogę być na Torwaze. Tylko pytanie do Bachorka jak Tobie pasuje? Ja rzecz jasna również się melduję, powiedz tylko gdzie i o ktorej :icon_eek:Muszę Mamiszonowi podebrać akcesoria wcześniej, więc może na Włodarzewskiej albo u mnie?Tylko zastanawiam się czy jak będzie tak wiało jak dziś czy to jest dobry pomysł - nie wiem czy dam radę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 moj niezawodny pogodoprzepowiadacz mowi mi jutro ma byc cieplej i o woiele mniejszy wiatr i chmur mniej, takze bez obaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarKov Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Bartasarte pogodynka mowi ze padac i wiac nie powinno ale za cieplo tez nie bedzie http://umold.meteo.pl/java/mgram.php?x=18&...0&ver=&ikonka=0 wiec pewnie do jutra :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Ja rzecz jasna również się melduję, powiedz tylko gdzie i o ktorej :wink:Muszę Mamiszonowi podebrać akcesoria wcześniej, więc może na Włodarzewskiej albo u mnie?Tylko zastanawiam się czy jak będzie tak wiało jak dziś czy to jest dobry pomysł - nie wiem czy dam radę...Bachor nie pękaj :icon_rolleyes: Dociążysz Bestii motocykl to nie będzie nim tak rzucało po krawężnikach - przy wietrze im ciężej tym lepiej :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 E tam pogoda dziś. Ja kawą po 160 dawałem radę, tylko byłem wtulony w moto. Dziś testowym z750 doszedłem do 160 i to był wyczyn na "golasie" :) Przy wadze kawy żadna pogoda nie straszna. Do jutra :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Ja kawą po 160 dawałem radę, tylko byłem wtulony w moto. Dziś testowym z750 doszedłem do 160 i to był wyczyn na "golasie" :) nie wiem czym tu sie chwalic :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Nie chciałem się chwalić :rolleyes: Chodziło mi raczej że ta pogoda strasznie wyglądała, a jeździć sie jednak dało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 :biggrin: TYLKO 160 :crossy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarKov Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Co do predkosci to przelotowa w grupie to max 90-100 (w zaleznosci od pogody) a ta sie zapowiada obiecujaco nie za goraco i bez deszczu wiec do zobaczyska po torwarem :) http://umold.meteo.pl/java/mgram.php?x=18&...0&ver=&ikonka=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAKE Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Co do predkosci to przelotowa w grupie to max 90-100 (w zaleznosci od pogody) a ta sie zapowiada obiecujaco nie za goraco i bez deszczu wiec do zobaczyska po torwarem :) http://umold.meteo.pl/java/mgram.php?x=18&...0&ver=&ikonka=0 Ja nie wiem czy dotre na 17:30 pod torwar ale jak cos to mam blizej do Wilgi od siebie i bede was lapal na miejscu ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 bedziemy jak zwykle czekac okolo 15 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Pogodę mamy świetną :) Jak ktoś widzi słońce to niech powie w którą stronę mama patrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Ja niestety dzis nie dam rady, cos mi wypadło i o 18 muszę być w Warszawie. :) Smacznej rybki życze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarKov Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Teosik moze sie jeszcze uda i dolaczysz :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Mam taką nadzieję ale kiepsko to wygląda :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi