rafallo5vr6 Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Nie kombinować tylko dawać, dawać, :icon_mrgreen: Fajna taka cała ekipa moturów hihihiAż chce się żyć, tyle motocyklistów wokoło , ostatnim razem nie byłem ( praca ) ale teraz 100% o 17:30 na torwarze. Jednoczyc się brać motocyklowa.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 17.30 Torwar potwierdzam obecność :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Czy ktoś wie ile to mniej więcej może być kilosów i o której może być powrót? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noa Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 chyba tez bede na torwarze pierwszy raz. mam pytanie czy w taka pogodę normalnie w kombinezonie czy w dżinsach jeździcie (nie wiem jaki styl jazdy) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAKE Opublikowano 30 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 pytanko gdzie grupa 1 spotyka sie z grupa 2 ?? ustalamy jakis puntk ?? czy moze na miejscu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 ... ile to mniej więcej może być kilosów i o której może być powrót? :biggrin: 37 km do knajpy... powrót... a któż to wie :buttrock: R. Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarKov Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Zappa w sumie okolo 85-90 km Dalej nie wiem czy mi sie uda :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 pytanko gdzie grupa 1 spotyka sie z grupa 2 ?? ustalamy jakis puntk ?? No pod Suzuki niech podjadą, tam druga zbiórka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafallo5vr6 Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Mozemy podjechac do SPP aTy markov sie nie wyłamuj Brachu. Ja będę w omb, zawsze to bezpieczniej i śmierdząco :biggrin: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noa Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 dobra, dzień ułozony , będę na 100% 17.30 na torwarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Kurka mam nadzieję, że dam radę,ostatnio trochę nogę nadwyrężyłem i jeśli nie będzie za bardzo bolała pod koniec dnia to będę na bank :icon_rolleyes: pzdrR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marina Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 tez jade, bede o 18 w Piasecznie, do zobaczenia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Kurka mam nadzieję, że dam radę,ostatnio trochę nogę nadwyrężyłem i jeśli nie będzie za bardzo bolała pod koniec dnia to będę na bank ;)pzdrRA co ma noga do tego? Siedzisz na dupie i jedziesz... :) Ok, pokusa wzieła góre... ryzyk-fizyk lecem na Piaseczno :banghead: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarKov Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 No i nici z dzisiejszego wyjazdu :) pewnych rzeczy nie da sie obejsc:( WIEC BAWCIE SIE DOBRZE I DO NASTEPNEGO :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Zdrajca!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi