Skocz do zawartości

na rybkę ??

DRAKE
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

i ja zapewne zalicze kolejna rybke ;)

dzis zrobilem samotnie 200 km wiec chetnie posmigam w grupie ;)

ps te stereotypy o tirach nie zawsze sie sprawdzaja :)

dzis na trasie warszawa - ryki wszsycy jak jeden maz ustepowali miejsca :)

moze to byl dzien dobroci dla moto ale z mojej strony wielkie dzieki panowie tirowcy ;)

pzdr i mam nadzieje do zobaczenia jutro

R

Przybywaj, chętnie poznam kolegę z Warszawy, inni też tak pewnie myślą :icon_rolleyes:

Tylko może sprecyzujmy który parking? Tam są dwa jeden przed sklepem a drugi za. Już raz szukałem grupy :icon_mrgreen: To ten z przodu od ul. Górczewskiej przy stacji paliw która jest na jego terenie? Jest tam dość sporo miejsca. Do jutra :icon_mrgreen:

Również jestem ŚWIEŻY :icon_mrgreen: i za pozwoleniem szacownego grona pozwoliłbym sobie dołączyc swoją wisienką :icon_mrgreen:

Z góry proszę o instrukcję jazdy w grupie.

Hmmm... :icon_mrgreen: Rybka lubi pływac :icon_rolleyes:

Tylko może sprecyzujmy który parking? Tam są dwa jeden przed sklepem a drugi za. Już raz szukałem grupy :icon_mrgreen: To ten z przodu od ul. Górczewskiej przy stacji paliw która jest na jego terenie? Jest tam dość sporo miejsca. Do jutra :icon_mrgreen:

Może być z przodu albo...

z tyłu... :icon_rolleyes:

widziałem że ten z tyłu zajmuje ProMotor to i możemy popatrzeć na wypociny i stres L-ek :icon_mrgreen:

Ps. A gdzie jest nasza gwiazda Kate??? Kate... Kate... dalej był... MarKov itd... :icon_mrgreen:

Edytowane przez zappa

Ja robię tak, ze jadąc utrzymuję taki odstęp od osoby przedemną by możliwe było bezpieczne wyhamowanie podczas sytuacji awaryjnej. A inni jaki mają sposób?

Na zakładkę Panie, na zakładkę... :icon_rolleyes: