zappa Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Nie przejmuj sie, wszyscy jesteśmy lewusami jeśli chodzi o jazdę w grupie :crossy: Ostatni i pierwszy włożą żółte kamizeL-ki, zielone listki na kaski i będzie git! :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarKov Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 :icon_twisted: Juz mi sie podoba :crossy: Zapowiada sie calkiem ciekawie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Już kilka razy jechałem w sposób grupowy, ale nowe doświadczenie się przyda. Mogę jechać jako ostatni, gdyż śmigam w kamizelce forumowej odblaskowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elqjp Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 No to moze i ja z Mironem sie zabierzemy. Chociaz powinienem napisac Miron i ja, ponieważ Miron to już stary bywalec "rybki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAKE Opublikowano 22 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 No i ja sie pojawie, poprzedni raz odpuscilem ale dwa poprzednie wspominam baaardzo milo. w takim razie do zobaczenia pod tesco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 i ja zapewne zalicze kolejna rybke ;) dzis zrobilem samotnie 200 km wiec chetnie posmigam w grupie ;) ps te stereotypy o tirach nie zawsze sie sprawdzaja :)dzis na trasie warszawa - ryki wszsycy jak jeden maz ustepowali miejsca :) moze to byl dzien dobroci dla moto ale z mojej strony wielkie dzieki panowie tirowcy ;) pzdr i mam nadzieje do zobaczenia jutroR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqvader Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 można się przyłączyć? czas najwyższy na nawiązanie znajomości :icon_rolleyes: a rybka może będzie temu sprzyjać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Przybywaj, chętnie poznam kolegę z Warszawy, inni też tak pewnie myślą :icon_rolleyes: Tylko może sprecyzujmy który parking? Tam są dwa jeden przed sklepem a drugi za. Już raz szukałem grupy :icon_mrgreen: To ten z przodu od ul. Górczewskiej przy stacji paliw która jest na jego terenie? Jest tam dość sporo miejsca. Do jutra :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi.krzysiek Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Również jestem ŚWIEŻY :icon_mrgreen: i za pozwoleniem szacownego grona pozwoliłbym sobie dołączyc swoją wisienką :icon_mrgreen: Z góry proszę o instrukcję jazdy w grupie. Hmmm... :icon_mrgreen: Rybka lubi pływac :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 (edytowane) Tylko może sprecyzujmy który parking? Tam są dwa jeden przed sklepem a drugi za. Już raz szukałem grupy :icon_mrgreen: To ten z przodu od ul. Górczewskiej przy stacji paliw która jest na jego terenie? Jest tam dość sporo miejsca. Do jutra :icon_mrgreen:Może być z przodu albo...z tyłu... :icon_rolleyes: widziałem że ten z tyłu zajmuje ProMotor to i możemy popatrzeć na wypociny i stres L-ek :icon_mrgreen: Ps. A gdzie jest nasza gwiazda Kate??? Kate... Kate... dalej był... MarKov itd... :icon_mrgreen: Edytowane 22 Lipca 2008 przez zappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Ja robię tak, ze jadąc utrzymuję taki odstęp od osoby przedemną by możliwe było bezpieczne wyhamowanie podczas sytuacji awaryjnej. A inni jaki mają sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi.krzysiek Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 :icon_rolleyes: o tak tak tak Jestem ZA !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Ja robię tak, ze jadąc utrzymuję taki odstęp od osoby przedemną by możliwe było bezpieczne wyhamowanie podczas sytuacji awaryjnej. A inni jaki mają sposób?Na zakładkę Panie, na zakładkę... :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marina Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 podaje ogolna instrukcje jazdy w grupie: http://www.sunsethog.com/groupRiding.htmlniestety nie zawsze sie udaje, ale sie staramy.Marina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Łoł!! :biggrin: Długo się uczyć... Największe wrażenie robi ostatni slalomik z maruderem na światłach. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi