bluszczy Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 niedziela brzmi ok :) jak bedzie pogoda mozemy smignac. Ktos sie pisze jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Jak na razie Bluszczy jest nas "dwóch" na niedzielę :icon_mrgreen: Kto się nie boi dołączyć? :icon_razz: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 (edytowane) Jak na razie Bluszczy jest nas "dwóch" na niedzielę :icon_mrgreen: Kto się nie boi dołączyć? :icon_razz: :icon_twisted: To Wy tacy groźni :icon_question: :wink: Edytowane 8 Lipca 2009 przez wolkan Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 To Wy tacy groźni :icon_question: :wink: Pewnie! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Ja w niedzielę to na mszę idę..... Ja bede stal a wlasciwie lezal, przed oltarzem wiec latwo mnie zauwazysz :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Drzewulec ma rację. Nie zaśmiecajcie Rybkowych wyjazdów innymi tematami. Jak już było to poruszane kilka razy Rybki są TYLKO w środy i ta "nowa świecka tradycja" nie zmieni się "do samego końca mojego lub jej" ;) Nowe osoby zapraszamy na środowe spotkania, a o innych wypadach proszę pisać w oddzielnych wątkach Dziękuję za uwagę :biggrin: Pozdrawiam Kate (matka chrzestna tematu "na rybkę ??") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluszczy Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 W takim razie sorry za zasmiecanie i dzieki za wyjasnienie :) Nie sposob przejrzec calego watku zeby znalezc zasady jakie w nim panuja. Czekam zatem na nastepna ustawke :flesje: Bartek :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Ogloszenie ..... nie parafialne. Uprasza sie wlasciciela kieliszka "na smyczy" udostepnionego mojej skromnej osobie na zlocie u steeli o kontakt ze mna celem zwrotu ww. przedmiotu :buttrock: Nadmieniam ze kieliszek spelnil swoje zadanie, krazac tu i tam do bialego rana, dzielnie wypelniany bedac i szybko oproznianym. Pisze tu poniewaz w forum na rybke ...... mam przymusowy urlop od pisania :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Majkel kieliszek jest mojego szwagra. Jak bedziesz w środę na rybce to wez go ze soba to mu oddam :biggrin: Ogloszenie ..... nie parafialne. Uprasza sie wlasciciela kieliszka "na smyczy" udostepnionego mojej skromnej osobie na zlocie u steeli o kontakt ze mna celem zwrotu ww. przedmiotu :buttrock: Nadmieniam ze kieliszek spelnil swoje zadanie, krazac tu i tam do bialego rana, dzielnie wypelniany bedac i szybko oproznianym. Pisze tu poniewaz w forum na rybke ...... mam przymusowy urlop od pisania :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 OK, dzieki :lalag: Moze next sroda :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Jutro środa... pogoda ma być - podobno. Proponuję polecieć gdzieś dalej ;) OGŁOSZENIE PARAFIALNE :cool: Tym razem wracamy do korzeni - jedziemy na rybkę ;) Miejsce docelowe: knajpa ze smażalnią ryb przy stawach rybnych za Wyszkowem Zbiórka: stacja paliw Shell w Markach przy M1, kierunek na wylocie na Białystok... Start: godz.17:30... jak zwykle 15 minut później ruszamy... Wskazówka dla tych, co nas będą gonić: Po minięciu obwodnicy Wyszkowa, jakieś 4 kilometry za ekspresówką należy skręcić w lewo na Długosiodło. Po ok. 500 metrach po lewej stronie będzie droga dojazdowa nad stawy... R. :cool: Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Po minięciu obwodnicy Wyszkowa, jakieś 4 kilometry za ekspresówką należy skręcić w lewo na Długosiodło. Hmmmm ....... :biggrin: Czy mysmy tam w okolicy jakis czas temu nie balowali ? :icon_mrgreen: :buttrock: :flesje: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 (edytowane) UWAGA!!! ZMIANA PLANÓW... Jak już większość z Was wie, Fiery miał w niedzielę w nocy wypadek. Puszka skręcała w lewo... Temat jest na Forum w odpowiednim dziale... Po dzisiejszej rozmowie telefonicznej z Fierym i przy Jego aprobacie, proponuję jutrzejszy wypad na rybkę zamienić na odwiedziny w szpitalu. Ale... no właśnie - obecnie Fiery przebywa w szpitalu w Sochaczewie. Jutro prawdopodobnie ma zostać przewieziony do szpitala w Otwocku. Jak tylko dostanę info, gdzie jutro będzie "urzędował", to oczywiście zamieszczę stosowną informację. W zależności od tego wystartujemy spod TORWARU (jeśli Otwock...) lub spod TESCO przy Górczewskiej (jeśli Sochaczew...). Godzina startu oczywiście jak zwykle -17:30 Edytowane 14 Lipca 2009 przez roberto1002 Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyggy00 Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Witam, dziś rybka pływa, czy jej się upiecze? Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafii Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 OGŁOSZENIE PARAFIALNE ! Spotykamy sie jak zwykle pod Torwarem o 17.30 ! Odjazd 17.45 :!: Zbieramy resztę chętnych z BP na Modlińskiej OK. 18.15-18.30 i lecimy do Złotego Lina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi